Vor veni cu siguranță vremuri interesante pe plan financiar și în schimbarea comportamentului de consum. Te invit să ne antrenăm împreună sufletul, mintea, conștiința și buzunarele pentru vremurile provocatoare de acum și de mâine. 

 

Lansăm proiectul #AcasaCuBurCASH! 

 

Dacă stai în casă, te invit să parcurgi unul din cursurile mele și să pui accentul pe planificarea bugetului din perioada următoare, a diversificării surselor de venit, a reducerii cheltuielilor inutile și a resetarii termostatului tău financiar. 

 

Până în 15 mai poți cumpăra orice produs online cu 50% reducere. #staiacasa

1 + 1 = NOI. ​


Curs COMPLET pentru o VIAȚĂ prosperă în DOI

Învață cum să securizezi banii familiei și să preiei controlul asupra finanțelor, fără divergențe cu partenerul, ci cu dragoste pentru un viitor prosper.

8 Decizii pentru Bunăstare

Analizează cele mai importante decizii financiare din viața ta, astfel încât să ieși pe plus.

Acceleratorul de vânzări

Curs COMPLET pentru VÂNZĂRI CONSTANTE, cu EFORT CALCULAT
Învață să faci o ofertă de succes și să lucrezi doar cu clienții care te merită.

Lasă frica de a vinde să doarmă pe preș și lucrează numai cu clienții care te merită!

Ești freelancer, soloprenor sau liber profesionist? Probabil știi deja că nimic nu se mișcă dacă nu faci vânzări. Însă această responsabilitate vine și cu diferite presiuni pe care le porți pe umeri: frica de expunere, frica de a cere prețul corect, frica de a negocia, și blocaje de genul “trebuie să fiu ieftin, ca să am o intrare pe piață". Dacă ai simțit vreodată aceste lucruri, acest audiobook este pentru tine.