De fiecare dată când adresez această întrebare primesc un zâmbet strâmb, probabil de complezență, și inevitabil o întrebare care-l urmează:

”Ce înseamnă să fii BOGAT ?”

Am sentimentul că în mentalul colectiv, în momentul în care pronunț cuvântul BOGAT se generează în mod automat câteva ”sinapse nevinovate” care ne conduc la gândul că bogăția este unul dintre cele mai rele si vinovate lucruri pe care le putem trăi, în această viață.

– în primul rând pentru că nu ne vom putea mântui (Luca,18-25)
– apoi pentru că vedem tot mai des că bogații (noștri) trec repede prin circuitul Parlament – DNA- Pușcărie.
– și în al treilea rând pentru că ”EU nu merit să fiu bogat”. Nu am nimic special, deosebit, valoros care să-mi permită să ating bogăția.

Pentru a ieși din acest cerc vicios, în care mintea ta și toate convingerile tale limitative se luptă să-ți demonstreze cât de înfiorător lucru este BOGĂȚIA îți propun să facem împreună un exercițiu. Îți promit că nu este dureros și nu are efecte secundare.

Te rog să închizi ochii și să-ți imaginezi că trăiești în BUNĂSTARE.

Nu întreba ce înseamnă BUNASTARE. Lasă-ți sufletul să-ți povestească și crede-mă că vei primi în minte toate sentimentele și imaginile bunăstării pe care le-ai gândit sau simțit vreodată. Vei deveni din ce în ce mai calm și mai liniștit imaginându-ți lucruri posibile și experiențe pline de semnificație. Acum deschide ochii încet, ia o foaie de hârtie și noteaza-ți toate acele lucruri și experiențe care definesc BUNĂSTAREA așa cum ai simțit-o tu.

Bunăstarea ta este a ta, nimeni nu o poate defini mai exact și mai intens decât tine. Odată definită și transpusă pe hârtie poate deveni țelul tău. Mai exact această stare de bine, trebuie să devină obiectivul tău personal, pentru care merită să depui eforturi, să muncești și să te încrâncenezi să-l realizezi.

BUNĂSTAREA TA reprezintă punctul în care TU DECIZI că ai DESTUL pentru a trăi în armonie și împlinire cu tine și cu valorile tale. Bunăstarea nu poate fi definită de nimeni din exteriorul tău pentru că este ALEGEREA TA.

Oriunde ți-ai seta acest punct de echilibru în care SIMȚI că ai DESTUL înseamnă că ai ajuns la BUNĂSTARE.

Mama îmi spune dintotdeauna un lucru simplu si profund, pe care îl înțeleg în totalitate abia azi. Spunea așa: ”Nu-i mult să nu treacă și nici puțin să nu ajungă!”

Acestea sunt motivele pentru care noua serie de Seminarii Gratuite marca Burcash poartă numele de ”8 decizii pentru bunăstare”

Te invit să vii cu prietenii și familia ta la cel mai important eveniment despre relația ta cu banii și cu bunăstarea. Programul evenimentelor gratuite îl găsești AICI

Vă doresc spor la bani și bunăstare!

P.S. Dacă cel puțin 5 persoane vor menționa numele tău ca și sursă din care au aflat de eveniment si vor participa tu vei primi la eveniment , din partea mea, un premiu în valoare de 59 lei.

Dacă nu poți folosi link-ul de mai sus pentru a vizualiza evenimentele copiază în browser adresa www.burcash.ro/evenimente și înscrie-te.

DESpre AUTOR

Eusebiu Burcas

Misiunea mea este să-mi ajut semenii să-și fructifice potențialul și să trăiască în bunăstare.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}