Datele de facturare

campurile cu * sunt obligatorii

Comanda ta:

Produse
Preț
Bunăstare în DOI - platește integral
795.00 lei
Bunastare in doi Premium
1,360.00 lei

Metoda de plată

Alege metoda prin care vrei să plătești pentru curs

 • Plătește cu cardul tău bancar.
Prin plasarea comenzii ești de acord cu termenii și condițiile noastre.

Ce primești

 • 9 module video

  Fiecare modul abordează un subiect ce contribuie la administrea finanțelor în familie cu ușurință și eficacitate.

 • 20 instrumente PRACTICE

  Pentru fiecare modul, vei avea exerciții, pdf-uri, checklisturi și exceluri în care să lucrezi concret cu cifre și strategii.

 • Webinarii înregistrat de IMPLEMENTARE

  * 10 exerciții ca să îți descoperi și armonizezi tiparul în cuplu

 • Suport de curs

  Primești un pdf cu informația din curs condensată cu ideile principale. Acesta are exerciții suplimentare resurselor din curs.

Ce spun cei care au cumparat cursul

Cel mai mult ne-a plăcut partea de identificare a tiparelor financiare și metode de aplanare a conflictelor din cauza incompatibilităților financiare. Cred că acum reușim să comunicăm mai bine unul cu altul știind tiparul celuilalt. De asemenea partea de bugetare a obiectivelor majore și investițiile în cuplu ne-a ajutat foarte mult. Perechea mea după acest curs, deși are tiparul de cheltuitor moderat, a început să se gândească la investiții orientându-se în principal pe randament, ceea ce evident nu se întâmpla înainte.

Luciana Pricop
Cursant

Faptul că am participat la cursurile tale mi-a schimbat total modul de a mă raporta la bani, atât personal, cât și în firmă.

Sunt informații pe care nu le-am mai găsit nicăieri și probabil mi-ar fi luat ani întregi de greșeli și bani cheltuiți degeaba ca să învăț ce am învățat de la tine în câteva ore.

La ultimul curs, cea mai importantă informație pentru mine a fost realizarea că achiziționarea unei mașini noi e cea mai neinspirată alegere dpdv financiar, așa că în loc să schimb una dintre mașini, am decis să vindem a doua mașina și să o păstrăm pe cea veche.

Ioana Neamtu- 14 februarie 2019
Antreprenor & Terapeut

Garanție 100%

În timp, te asigur că suma platită pe acest curs o să fie nesemnificativă în comparație cu veniturile pe care le vei obține prin luarea deciziilor corecte.

Nu ai nimic de pierdut. Daca nu esti multumit de informatiile primite iti primesti garantat banii inapoi in termen de 30 zile. Fara intrebari suplimentare.