Datele de facturare

campurile cu * sunt obligatorii

România

Comanda ta:

Produse
Cantitate
Preț
Bunastare in doi
-
+
795.00 lei
Produs
Total
1
Bunastare in doi
Bunastare in doi × 1
795.00 lei
Subtotal 795.00 lei
Total 795.00 lei (include 126.93 lei TVA)

Metoda de plata

Alege metoda prin care vrei sa platesti pentru curs

 • Plătește cu cardul tău bancar.
Prin plasarea comenzii esti de acord cu termenii si conditiile noastre.

Ce primesti

 • 9 module video

  Fiecare modul abordează un subiect ce contribuie la administrea finanțelor în familie cu ușurință și eficacitate.

 • 20 instrumente PRACTICE

  Pentru fiecare modul, vei avea exerciții, pdf-uri, checklisturi și exceluri în care să lucrezi concret cu cifre și strategii.

 • BONUS: 2 webinarii de IMPLEMENTARE

  * 10 exercitii ca sa iti descoperi și armonizezi tiparul în cuplu
  * Ghid complet de investitii pe scenarii de risc si buget

 • Suport pe platforma și acces la comunitatea BurCASH

  Îți răspund la întrebările pe care le ai în secțiunea de comentarii din platforma sau în comunitatea creată pe Facebook.

 • Suport de curs

  Primești un pdf cu informația din curs condensată cu ideile principale. Acesta are exerciții suplimentare resurselor din curs.

Ce spun cei care au cumparat cursul

Faptul ca am participat la cursurile tale mi-a schimbat total modul de a ma raporta la bani, atât personal, cât și în firma. Sunt informatii pe care nu le-am mai găsit nicăieri și probabil mi-ar fi luat ani întregi de greșeli și bani cheltuiți degeaba ca să învăț ce am învățat de la tine în câteva ore.
La ultimul curs, cea mai importanta informație pentru mine a fost realizarea ca achiziționarea unei mașini noi e cea mai neinspirata alegere dpdv financiar, asa ca în loc sa schimb una dintre masini, am decis sa vindem a doua mașina și sa o păstrăm pe cea veche.

Ioana Neamtu- 14 februarie 2019
Antreprenor & Terapeut

Cursul m-a ajutat enorm . In primul rand am facut o refinantare pentru a acoperi un card de cumparaturi cu dobanda si comisioane foarte mari. Am prins gustul investitiilor si investesc intr-un depozit in aur. Agenda fermoar m-a facut sa observ o imagine de ansamblu la cati bani mi se duc pe vicii. M-a facut sa-mi tin cheltuielile sub control si cumpar ceea ce am nevoie. Orice ban pe care il fac pe langa salariu merge in investitii in cea mai mare parte. Mi-as fi dorit ca aceste informatii sa le fi aflat mai devreme. Am 38 de ani, puteam economisi de mult timp.

Iana Mihai- 17 februarie 2019
Cursant

Garantie 100%

In timp, te asigur ca suma platita pe acest curs o sa fie nesemnificativa in comparatie cu veniturile pe care le vei obtine prin luarea deciziilor corecte.

Nu ai nimic de pierdut. Daca nu esti multumit de informatiile primite iti primesti garantat banii inapoi in termen de 30 zile. Fara intrebari suplimentare.