Completează datele pentru facturare

campurile cu * sunt obligatorii

România

Comanda ta:

Produse
Cantitate
Preț
Profit First for Dentists
-
+
860.00 lei
Total: 860.00 lei (include 137.31 lei TVA)

Metoda de plata

Alege metoda prin care vrei sa platesti pentru curs

Prin plasarea comenzii ești de acord cu termenii și condițiile noastre.

Ce spun cei care au lucrat cu mine

„Poti sa te bucuri de antreprenoriat”

Eusebiu m-a ajutat sa imi dau seama, ca folosind un sistem financiar potrivit, cum ar fi Profit First, poti sa te bucuri de antreprenoriat. Inainte de a cunoaste acest sistem, raportul cifra de afaceri si profit nu indeplinea asteptarile. Participarea la MasterMind Profit First mi-a oferit o alta perspectiva, una sanatoasa asupra companiei. Cunoscand sistemul Profit First, acum pot bugeta si aloca finantele si profitul intr-un mod sanatos atat pentru mine ca antreprenoare, cat si pentru business.

MIRELA TOTH

Sunt economistă de peste douăzeci de ani şi recomand tuturor antreprenorilor implementarea în firmele lor sistemul PROFIT FIRST, indiferent daca afacerea este mica, mare, cu profit sau pierdere. La ce ajută şi de ce recomand?
– În primul rand te ajută să ţi faci o analiză a afacerii, adică să-ți stabilești punctul în care se află afacerea ta – În al doilea rand te ajută să-ţi construieşti un orizont, din punctul în care te afli până în punctul în care vrei să ajungi și îți dă “butoanele” pe care să apeşi – În al treilea rând, și cel mai important în opinia mea, dacă ai ajuns la profit dupa multă munca , daruire și determinare, nu te lasă sa dai faliment pentru imposibilitate de plată.”

CLAUDIA VIRAG - EXPERT CONTABIL