În urmă cu două săptămâni am lansat la Cluj primul workshop de investiții open din România.

Și aș completa cu o informație esențială: este cel mai bun workshop de acest fel din țară pentru că este complet.

Frica de...credit

Da, îmi asum afirmația de mai sus!

Am primit feedback-uri excepționale și deși știam cât de bun este conținutul pregătit, am avut ceva emoții.

Nu știam dacă oamenii vor înțelege cât sunt de importante investițiile pentru independența lor financiară, nu știam cât de deschiși vor fi la tipul de informații oferite și mai ales care este nivelul lor de așteptări de la acest curs.

Și totusi am decis să lansez acest workshop, după ce am amânat acest pas mai bine de 3 ani… De ce?

În primul rând pentru ca aș fi încălcat propriile mele principii.

Este un training de care sunt foarte mândru și sunt conștient că în câtiva ani oamenii vor vedea într-un alt mod investițiile. Dar nu am vrut să ofer participanților informații pe care nu știu să le  folosească, sau care pot fi  de-a dreptul periculoase pentru ei. Așa că am așteptat momentul potrivit.

Oricum accesul la acest curs se face pe criterii foarte severe în ce privește veniturile și siguranța  financiară a participanților. Acest curs nu este pentru cei care caută modalități de îmbogățire rapidă sau tunuri financiare.

Apoi am vrut să ofer un training tehnic care să livreze metode și instrumente clare de lucru. Am reușit și asta. Am studiat mult vehiculele investiționale pentru a găsi cea mai bună variantă de a reformula informațiile pe înțelesul tuturor. Este cel mai concis, concret și complet produs pe care l-am făcut vreodată. Mai bine de 6 ore de conținut pur, în doar 4 orașe din țară. 

banner 1De ce nu s-au mai făcut astfel de traininguri în România?

Pentru că refuzăm să înțelegem că investițiile sunt știință și nu oportunism sau noroc și pentru că experții în investiții nu vor/pot să-și recalibreze mesajele la nivelul auditoriului.

Majoritatea antreprenorilor, investitorilor și a celor care sub o formă sau alta au învățat să multiplice banii s-au oprit în zona lor de confort și au una sau două forme de investiții, cel mai adesea se întâlnește combinația dintre afaceri și imobiliare.

Asta înseamnă că ei cunosc foarte bine un domeniu și nu vor să își asume un nou pas. Și într-o oarecare măsură au dreptate…

Însă eu am mers mai departe. Banii mei sunt plasați acum în toate cele 4 vehicule financiare pe care le prezint în workshop și averea mea netă a crescut în ultimii 10 ani de 4 ori.  Toată experiența mea investițională și studiile mele sunt integrate în acest workshop.

Este pe înțelesul tuturor!  Inferent dacă ai sau nu experiență în investitii, obiectivul meu este să înțelegi cum funcționează piețele și să înveți apoi să acționezi.

Voi ați cunoscut pe cineva care s-a îmbogățit din salariu? Eu nu! Și tocmai de aceea trebuie să învățăm cum să multiplicăm banii. Este singura cale de a ajunge la independență financiară.

Dacă nu te-am convins cu entuziasmul meu, urmărește clipul de mai jos și îmi vei da dreptate.

a

Acum pune-ți în calendar cel mai bun workshop de investiții din România și rezervă-ți un loc. Pentru Timișoara, perioada de Early Bird se va termina duminică, 20 aprilie.

Detalii și înscrieri >>AICI<<

Îți doresc Paște Fericit și Spor la bani!

 

DESpre AUTOR

Eusebiu Burcas

Misiunea mea este să-mi ajut semenii să-și fructifice potențialul și să trăiască în bunăstare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}