Sa faci un bootcamp nu e nimic neobisnuit, in esenta. Este de fapt ideea lui Lorand Minyo, inca de acum un an. Multumesc mult Lorand! Acum a venit timpul ei.

Ma gandeam de zor cum  sa-mi serbez ziua de nastere, pentru ca la finalul lunii Mai schimb prefixul, trec la capitolul „barbati maturi” asa cum spunea carcotasa, o prietena.

Intre o vacanta exotica sau o petrecere cu lautari, de la un curs de pilotaj la parasutism puteam sa aleg, practic, orice. Si apoi m-am intrebat ce imi place sa fac, ce ma face sa ma simt implinit? Raspunsul este unul singur si a generat automat si modul in care imi voi aniversa cea de-a 40-a zi de nastere: TRAINING!

Am facut pasiune pentru educatia oamenilor si datorita lui Eliade, care a inteles, mai devreme decat mine, misiunea mea. Iti multumesc batrane! 😉

Decizia a venit foarte repede. Voi face un bootcamp pentru tineri; voi face un eveniment pentru tineri care nu-si pot permite un bootcamp, un eveniment – in esenta, destul de costisitor. Invitatii mei, prieteni si colaboratori vechi si noi au raspuns imediat- PREZENT, invitatiei mele. Ei si vor veni sa lucreze, alaturi de mine subiecte cruciale de educatie financiara, pentru 16 tineri selectati pe spranceana.

Aaaa, era sa uit locul, „La Ionel”…in Maguri Racatau… Pentru cunoscatori – fieful celor mai memorabile traininguri ale organizatiilor studentesti. Este un loc predestinat marilor prietenii, acele prietenii care iti marcheaza viata..

Mai sunt cateva zile pana atunci, pe 28-29 Mai voi coordna, cel mai de suflet proiect al meu din acest an, promit ca va fi un eveniment…MEMORABIL pentru toti cei care vor fi acolo, iar petrecerea….una, de zile mari.

 1. mai 17, 2011

  despre bootcamp-ul de educatie financiara si multumiri adresate
  prietenilor http://bit.ly/mdZZqv

 2. mai 18, 2011

  Eusebiu Burcas vorbind despre bootcampul de educatie financiara pentru tineri, organizat chiar de ziua lui: http://fb.me/UQ8oRIpF

 3. mai 18, 2011

  Felicitari pentru idee!

  • mai 20, 2011

   Multumesc Florin, vor mai veni si altele 🙂

 4. mai 18, 2011

  recomand un bootcamp de educatie financiara pentru tineri (28-29 Mai, Magura Racatau, Jud. Cluj) http://bit.ly/mdZZqv

 5. mai 18, 2011

  RT @burcash: De ce fac un bootcamp pentru tineri? http://t.co/EsJx5Y4

 6. mai 18, 2011

  RT @GabrielDombri: RT @burcash: De ce fac un bootcamp pentru tineri? http://t.co/EsJx5Y4

 7. mai 26, 2011

  Si iata ca a sosit timpul 🙂 RT @burcash: De ce fac un bootcamp pentru tineri? http://t.co/M7O73Pu

  • mai 26, 2011

   Da, toate la vremea lor…Oricum iti multumesc mult pentru tot sprijinul!

 8. Felicitari pentru idee! Super!
  Si…La multi ani fericiti! 🙂

One Trackback

 1. […] persoană are nevoie de şi mai multă educaţie, însă de un alt tip de educaţie; pentru că sunt puţini cei care au înţeles că trebuie să lase banii să muncească pentru ei, […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 Burcash | Managementul Banilor.
Top
Urmareste-ne: