Sa faci un bootcamp nu e nimic neobisnuit, in esenta. Este de fapt ideea lui Lorand Minyo, inca de acum un an. Multumesc mult Lorand! Acum a venit timpul ei.

Ma gandeam de zor cum  sa-mi serbez ziua de nastere, pentru ca la finalul lunii Mai schimb prefixul, trec la capitolul “barbati maturi” asa cum spunea carcotasa, o prietena.

Intre o vacanta exotica sau o petrecere cu lautari, de la un curs de pilotaj la parasutism puteam sa aleg, practic, orice. Si apoi m-am intrebat ce imi place sa fac, ce ma face sa ma simt implinit? Raspunsul este unul singur si a generat automat si modul in care imi voi aniversa cea de-a 40-a zi de nastere: TRAINING!

Am facut pasiune pentru educatia oamenilor si datorita lui Eliade, care a inteles, mai devreme decat mine, misiunea mea. Iti multumesc batrane! 😉

Decizia a venit foarte repede. Voi face un bootcamp pentru tineri; voi face un eveniment pentru tineri care nu-si pot permite un bootcamp, un eveniment – in esenta, destul de costisitor. Invitatii mei, prieteni si colaboratori vechi si noi au raspuns imediat- PREZENT, invitatiei mele. Ei si vor veni sa lucreze, alaturi de mine subiecte cruciale de educatie financiara, pentru 16 tineri selectati pe spranceana.

Aaaa, era sa uit locul, “La Ionel”…in Maguri Racatau… Pentru cunoscatori – fieful celor mai memorabile traininguri ale organizatiilor studentesti. Este un loc predestinat marilor prietenii, acele prietenii care iti marcheaza viata..

Mai sunt cateva zile pana atunci, pe 28-29 Mai voi coordna, cel mai de suflet proiect al meu din acest an, promit ca va fi un eveniment…MEMORABIL pentru toti cei care vor fi acolo, iar petrecerea….una, de zile mari.

DESpre AUTOR

Eusebiu Burcas

Misiunea mea este să-mi ajut semenii să-și fructifice potențialul și să trăiască în bunăstare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}