Înscrie-te până pe 23 august

00
Days
.
 
00
Hours
.
 
00
Minutes
.
 
00
Seconds

Intră în lista de așteptare!

PICASS0 COPYWRITInG ed. 37

24 august - 5 octombrie

Pentru antreprenorii care vor să vândă mai mult sau mai scump

Învață copywriting și dublează-ți vânzările sau profitul în doar 6 săptămâni

Înveți să scrii reclame, emailuri, descrieri de produse, pagini web sau articole care vând garantat produsele sau serviciile tale.* 

*Un curs susținut de instructori cu vânzări de +5 mil. de euro și care a ajuns la mai mult de 2100 de participanți  

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1 - 3 ore/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Înscrierile sunt închise!

 

Desfășurare online - 24 August - 5 Octombrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Perioadă în care primești feedback personalizat de la mentori este de 6 săptămâni, dar ai acces la acest curs pe viață, cu toate actualizările lui, și îl poți parcurge oricând în ritmul tău.


Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platforma online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs.

simplu

Curs complet de copywriting împărțit pe felii ușor de înțeles (timp de studiu și execuție aprox. 1h/zi).

Rapid

În 6 săptămâni înveți o abilitate care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

eficient

Încă din prima zi de curs scrii texte persuasive care au puterea de a produce vânzări profitabile.

Înscrie-te în curs până pe 23 August și primești automat 11 Bonusuri Exclusive:

BONUS #1

„Cum faci +80.000 de euro cu o singură postare” - Un webinar în care îți voi arăta cum am reușit să încasez peste 80.000 de euro dintr-o singură postare pe Facebook. Fără publicitate plătită. Fără să am sute de mii de urmăritori. 

BONUS #2

„Cum lansezi și promovezi un produs folosind aproape toate rețelele sociale” - un webinar înregistrat în care te învăț cum să te folosești de majoritatea rețelelor sociale pentru a-ți promova produsul sau serviciul.

BONUS #3

Cum îți găsești primii clienți ca freelancer.

BONUS #4

Tehnici de folosire a imaginilor în Facebook Ads.

BONUS #5

15 șabloane de mailuri esențiale pe care le vei scrie ca și copywriter - vei înțelege concret cum ar trebui să sune un mail, fie el de content sau de vânzare și cum să-ți adaptezi ton of voice-ul în funcție de obiectivul mailului.

BONUS #6

„De la derută la profit” - un workshop de aproape 4 ore în care îți arăt ce parametrii ar trebui să urmărești ca să te asiguri că afacerea ta merge în direcția potrivită.

BONUS #7

12 șabloane de reclame care au adus vânzări de peste 50.000 euro - un material complex care te va ajuta să economisești timp atunci când scrii reclame și să înțelegi ce funcționează și ce nu atunci când scrii propriile reclame.

BONUS #8

Interviu cu Anghel Damian, scenaristul serialului Vlad, în care discutăm despre storytelling.

BONUS #9

Cum treci peste blocajul scriitorului.

BONUS #10

Mini Ghid de Facebook Ads - un ghid de 24 de pagini care îți explică concret ce înseamnă audiențele, ce tipuri de reclame există, cum să le setezi în Business Manager (platforma din care faci FB Ads), dar și noțiuni mai complexe precum obiective, setarea bugetelor și licitația reclamelor.

BONUS #11

Șabloane editabile în canva a celor mai bune bannere create de noi - vei înțelege la ce model de bannere reacționează oamenii și cum să gândești textele de vânzare pentru a creea un perfect match și pentru a avea reclame care convertesc mai bine.

+ un SUPER BONUS!

Ședință săptămânală de consultanță cu un mentor Picasso


  • Ai parte de un apel video săptămânal (15 minute) cu un mentor pentru a te asigura că te îndrepți în direcția potrivită;
  • Primești suport și sfaturi pentru a-ți găsi primul client și pentru a te asigura că-i livrezi cele mai bune materiale;
  • Beneficiezi de experiența unui copywriter care a trecut exact prin ce treci tu;

Iată ce spun alți cursanți despre întâlnirile săptămânale cu Adi, mentorul de succes Picasso:

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Primești feedback personalizat de la un mentor

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.

Peste 90% din antreprenori nu reușesc să facă profit semnificativ pentru că au un copywriting slab

Online-ul a explodat, însă majoritatea antreprenorilor nu știu cum să folosească internetul la putere maximă pentru a vinde în mod eficient, predictibil și profitabil.


Pe internet lucrurile sunt simple: atenție + persuasiune.


Primul pas este să înveți să scrii persuasiv, adică să înveți copywriting. 


Dacă nu știi ce să scrii, când și cum, clienții te vor ignora, așa că degeaba încerci să le atragi atenția.


Afacerile care nu înțeleg importanța copywritingului ajung de multe ori la faliment, mai ales în această perioadă în care piața online se aglomerează.


În același timp sunt în piață antreprenori ale căror afaceri cresc într-un an cât altele în zece deoarece s-au prins cât de ușor este de scalat o afacere când știi să scrii persuasiv. 


Oamenii ăștia nu duc lipsă de clienți și nu se întreabă dacă și de unde or să vină vânzările mâine. 


În cursul „Picasso Copywriting”  înveți de la Paul Melinte, co-fondatorul Tikaboo România, tehnici avansate de marketing și copywriting pe care le poți aplica imediat pentru a-ți crește afacerea.

Dar asta nu e tot...

Picasso Copywriting este pentru tine dacă...

Ești expert liber profesionist

Fie că ești terapeut, coach, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să „te vinzi” mai simplu, mai eficient și mai scump.

Ești antreprenor

Fie că ești la început de drum sau ai o carieră vastă în antreprenoriat, din acest curs vei învăța tehnici și strategii avansate care îți vor crește exponențial vânzările.

Ești proprietar de magazin online

Instructajul din Picasso Copywriting îți asigură diferențierea și originalitatea, astfel încât să-ți crești numărul clienților în această piață tot mai aglomerată.

Iată ce spun participanții din edițiile trecute


Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții.


Prețul pentru această serie: 3.000 lei

CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 1600 LEI SAU 3 RATE DE 1100 LEI! APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII.

Desfășurare online - 24 August - 5 Octombrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Înscrie-te înainte să expire cronometrul

00
ZILE
:
 
00
ORE
:
 
00
Minute
:
 
00
Secunde

Înscrierile sunt închise!

 

10 motive pentru care să te înscrii în Picasso Copywriting

1

Te învățăm psihologia vânzărilor online și vei descoperi că nu e chiar atât de greu să scrii texte care generează venituri.

2

Cu metoda noastră oricine poate scrie texte de vânzare bune, dacă se ține de treabă. Am simplificat totul, astfel că vei scrie texte de vânzare încă din prima zi!

3

E cursul de copywriting în care primești cel mai mult feedback personalizat de la mentori profesioniști. Astfel, vei ști mereu dacă ești pe drumul cel bun.

4

Nu e doar un curs de copywriting, ci și unul de marketing, căci nu poți fi un copywriter bun dacă nu înțelegi imaginea de ansamblu.

5

Nu este doar un curs de marketing și copywriting, ci și unul de antreprenoriat, deoarece înveți concepte importante despre pâlnii de vânzări, piețe, dezvoltare de produs, economie comportamentală și multe altele.

6

Predăm concepte avansate de marketing și copywriting, dar în termeni simpli.

7

Vei fi printre puținii oameni capabili nu doar să scrie texte de vânzare bune, ci și să înțeleagă o campanie de marketing cap - coadă.

8

Majoritatea cursanților spun că acest curs le-a depășit așteptările și merită să coste mai mult.

9

Ai acces pe viață nu doar la curs, ci și la bonusuri + îmbunătățirile și completările pe care le facem de la o ediție la alta.

10

Ai 14 zile garanție, timp în care primești +10 lecții. Suficient timp și suficiente lecții ca să-ți dai seama dacă e ce cauți sau nu.

Modul în care marketingul online mi-a transformat viața te va inspira...

Paul Melinte

Co-fondator Tikaboo România, digital marketer și autor „Lasă Vrăjeala”.

E dureros să te întorci acasă la ai tăi pentru că nu-ți mai permiți să-ți plătești chiria...

Cu toate că muncisem din greu și încercasem tot felul de afaceri, eram falit și dezamăgit. Am strâns din dinți și mi-am promis că într-o zi nu voi mai avea probleme din cauza banilor. Am cumpărat domeniul „paulmelinte.com” fără să știu care e următorul pas. M-am aruncat în lumea online fără să știu nimic despre ea. 


De-a lungul anilor, am învățat pas cu pas, de la oamenii dispuși să mă ajute și de la cei mai buni marketeri din lume – prin cărțile și cursurile lor. Am început să ofer consultanță în marketing online primilor clienți, iar acest lucru a însemnat începutul unei cariere strălucitoare. 


Astăzi a venit ziua în care banii nu mai sunt o problemă. Acum sunt liniștit și fericit. Am scris cartea „Lasă Vrăjeala” pentru a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.


Am vândut online produse de +5 milioane de euro și am cheltuit de-a lungul timpului +1 milion de euro în campanii Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.


Acum sunt pregătit să-ți predau cunoștințele mele ca să scutești peste 5 ani de muncă și studiu.

Cum funcționează?

1

În fiecare zi vei primi o lecție sau mai multe

De luni până vineri, vei primi cel puțin o lecție de copywriting sau marketing (video sau text). Unele dintre ele conțin teme, provocări și resurse pentru a te ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de copywriter.

2

Vei primi feedback personalizat la textele tale

Încă din prima zi vei scrie texte de vânzare pe care le vei posta în grupul privat de Facebook și vei primi feedback personalizat din partea mentorilor.

3


Cel târziu pe 5 Octombrie, vei fi un copywriter gata de acțiune

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online.

Poți parcurge oricând lecțiile!


Lecțiile sunt deblocate zilnic. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului. 


Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la teme doar pe perioada desfășurării.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă o afacere falimentară?

Cât te costă o afacere care-ți dă bătăi de cap, la care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în inundația de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. Nu garantăm că vom putea menține prețul atât de mic și pentru seria următoare. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în Picasso Copywriting, dublează-ți vânzările online în mod garantat și deschide robinetul vânzărilor în afacerea ta.

Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” Woody Allen. 

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.


Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit. 


NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!


Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.


Înscrie-te devreme și asigură-ți locul în

Picasso Copywriting!

Preț pentru această serie: 3.000 lei

Desfășurare online - 24 August - 5 Octombrie | 6 săptămâni | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup privat Facebook | Tehnici și secrete testate | Înveți research, copywriting și bazele marketingului digital

Cursul începe în...

00
zile
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SECUNDE

Înscrierile sunt închise!

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de feedback personalizat este valabilă doar 6 săptămâni.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe curs?

Niciuna, acest curs te va învăța să scrii reclame și postări atractive care aduc vânzări. Poți folosi această abilitate ca să promovezi un produs propriu sau să îți iei clienți ca freelancer și să le promovezi produsele lor.

Am nevoie obligatoriu de un produs ca să urmez cursul?

Nu e obligatoriu, dar chiar dacă nu ai un produs va trebui să te gândești la unul (real sau fictiv) pe care să-l promovezi atunci când îți faci temele.

Am plătit oameni să-mi promoveze afacerea fără prea mare succes. De ce aș avea încredere că dacă învăț copywriting, va fi un plus pentru afacerea mea?

Dacă ai plătit deja oameni care să îți promoveze afacerea și ai fost dezamăgit, acest lucru s-a întâmplat pentru că persoanele respective nu știau ce înseamnă copywriting. Copywritingul este strategia dovedită care va aduce un plus de valoare pentru afacerea ta.


Copywritingul nu a fost singurul lucru pe care l-am folosit pentru a obține vânzări de peste 3,5 milioane de euro, dar a fost cu siguranță unul dintre cele mai importante. Acesta chiar este o unealtă esențială pentru orice ține de marketing și creșterea vânzărilor.

Pot învăța copywriting de unul singur?

Așa este. Și eu am învățat de pe internet, dar și din foarte multe cărți. Am cheltuit mii de euro pe cărți, cursuri și alte specializări care să mă ajute să devin omul care sunt astăzi. Am învățat, de asemenea, din eșecurile mele. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în acest curs.


Poți învăța singur în 1-2 ani sau te pot ajuta eu să deții toate strategiile unui copywriter în doar 6 săptămâni. Problema e că, la început, dacă nu ai pe cineva care să te ghideze, vei scrie reclame slabe și fără impact. Așadar, probabil vei renunța în câteva săptămâni fără să știi unde greșești

Garanția ZERO riscuri asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Picasso Copywriting nu e pentru tine. 


Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă Picasso Copywriting este pentru tine. În aceste 14 zile de garanție vei învăța să scrii texte de vânzare conform unor formule de copywriting studiate, aplicate și testate de noi și care ne-au adus în ultimii ani vânzări de +5 mil. de euro, în România. Vei învăța bazele marketingului online și concepte avansate precum pâlnii de vânzare, sofisticarea pieței sau călătoria clientului.


Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la cursuri@paulmelinte.com în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!