Webinar GRATUIT - Marți, 25 ianuarie, ora 19:00 

 Webinar GRATUIT

marți, 25 ianuarie, ora 19:00 

Dublează-ți veniturile ca expert/SOLOPRENOR

7 CONVINGERI LIMITATIVE care îți mănâncă din profit și soluții să le depășești ca să VINZI DUBLU


Te-ai întrebat vreodată de ce unii freelanceri taxează sute de euro în timp ce alții doar câteva zeci?

Nu are legătura neapărat cu faptul că sunt cunoscuți. Sau cu faptul că au lucrat cu branduri mari, au fost la conferințe sau au un portofoliu incredibil.

Ai putea crede că cineva care taxează de 10 ori mai mult e de 10 ori mai bun ca tine, nu?

Adevărul e că... diferența e în cât de bine știu să vândă.

Iar cei care știu să vândă au depășit aceste 7 convingeri limitative:

Eusebiu Burcaș

The CASH Godfather

 • Convingerea #1
  Dacă sunt suficient de bun nu am nevoie de vânzări. Vin clienții la mine. La un moment dat toți vor vrea să lucreze cu mine. Sunt doar un diamant nedescoperit încă.
 • Convingerea #2
  Sunt îngrozit de vânzare. Oferte, obiecții, referințe, negociere de preț....un calvar continuu. Cum aș putea scăpa de acest coșmar?
 • CONVINGEREA #3
  Am motivație să vând doar când nu mai avem comenzi. Când încasările au scăzut și nu mai avem de muncă pentru săptămâna următoare intru în priză să mai prinde un client. La orice preț doar să pot plăti facturile.
 • CONVINGEREA #4
  Uff, fiecare client vrea altceva. Pierd o groază de timp făcând „oferte personalizate” care nu se transformă niciodată în contracte și în bani. Aș vrea doar să fac ceea ce știu eu. Cum să ies din paradigma asta?
 • CONVINGEREA #5
  Muncesc mult pentru clienți mici ca și pentru clienți mari. Cei mai mici parcă au și cele mai mari pretenții, au timp și te sâcâie cu toate figurile lor. Cum ajung la un echilibru?
 • CONVINGEREA #6
  Deși muncesc mult parcă nu reușesc să adun destui bani. Unde greșesc oare?
 • CONVINGEREA #7
  Am trimis 20 de oferte luna asta și nu m-au sunat decât doi clienți din care am semnat cu unul. Sigur este prea scump ceea ce vând. Cum să cresc rata de conversie?

Eusebiu Burcaș

Nici eu nu am fost la început un vânzător foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvert evitam din toate puterile orice interacțiune cu clientul.


Am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de administrare, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client. 


Dar a venit și ziua când asociatul meu a plecat în vacanță. Primele zile au fost ok, apoi au început să sune furnizorii ca să le plătesc facturile. Se apropia și ziua de salariu. La mine creșteau stocurile, dar nu vindeam nimic.


Când am văzut caseria goală și oamenii mei care așteptau salariul, atunci s-a produs shift-ul. Trebuia să vând! Să aduc bani acasă. Am luat lista de clienți și am început să-i sun, să merg la ei, să le vând și să încasez bani. În fond, am conștientizat că mi-e foame și nu am încotro. Fără vânzări eram mort!  


Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antrepenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea.

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Schimbă cele 7 Convingeri limitative care îți mănâncă din profit și află cum să le depășești ca să vinzi dublu

Copyright 2010-2022 Burcash - Managementul Banilor