fermoar

Asistentul tău Financiar. Te ajută să iei decizii financiare corecte legate de banii tăi.

Pune fermoar la buzunar!
Descoperă cel mai eficient instrument de control financiar!

Folosește FERMOARUL și vei obține:

Planificare - vei avea o bază de înregistrări pe care să îţi construieşti obiective financiare. Vei decide ce se întâmplă cu tine pe viitor.

Control - scapi de găurile negre din buzunar.
Tu hotărăşti ce se întâmplă cu fluxurile tale financiare.

Evidenţă - cunoşti în orice moment câţi bani mai ai, pe ce ţi s-au dus şi pe ce vei mai putea cheltui.

Creşterea veniturilor - vei avea informaţii concrete despre trendul veniturilor tale lunare sau anuale şi vei putea fructifica oportunităţile de a-ţi creşte accelerat veniturile pe măsură ce apar.

Analiză - periodic vei putea face rapoarte privind finanţele personale. Pe baza lor vei lua decizii de reducere, amânare sau tăierea unor cheltuieli.

Economisire - îţi vei construi un "tub de oxigen financiar". Un veritabil fond de urgenţă şi decizi în ce investeşti surplusul.


Vrei să știi dacă FERMOARUL este potrivit pentru tine și familia ta?

*dacă te regăseşti în cel puţin una din categoriile de mai jos,
atunci Asistentul tău financiar te aşteaptă*

Te-ai întrebat vreodată dacă salariul o să îţi ajungă până la finalul lunii și cum îți vei plăti facturile?

Nu îţi ajung banii de la o lună la alta şi rămâi mereu cu datorii

Eşti interesat(ă) de banii tăi şi vrei să o duci mai bine financiar

Vrei să începi un business şi simţi că ai nevoie de ordine în finanţele personale

Influența FERMOARULUI asupra vieții tale financiare

FERMOAR

Preia controlul asupra banilor tăi, planifică-ţi cheltuielile
şi analizează-ţi comportamentul financiar lună de lună.

Orice călătorie de 1000 de km începe cu primul pas.

Orice drum spre prosperitate începe cu primul pas, iar acesta ar trebui să fie Bugetul de Venituri şi Cheltuieli (personal sau al familiei, după caz).

Evidenţa clară a cheltuielilor şi a veniturilor, posibilitatea de a şti în orice moment câţi bani mai ai sau câţi bani ai cheltuit reprezintă primul şi cel mai important pas din călătoria spre nivelul de trai dorit, iar pentru asta există FERMOARUL.

Sunt Eusebiu Burcaş, antrenorul tău de bunăstare.

Am dezvoltat acest instrument de lucru după mai bine de 8 ani de lucru în zona de finanţe personale şi peste 50000 de români cu care m-am văzut la faţă (care au participat la evenimentele mele gratuite sau plătite). Eu personal folosesc un instrument similar de mai bine de 18 ani.

Dar FERMOARUL nu este despre mine. Este despre tine!

Dacă există un lucru pe care te îndemn să îl faci, acela este dezvoltarea obiceiului de a-ţi ţine evidenţa banilor.

Obiceiurile şi comportamentele tale financiare sunt cele care fac diferenţa dintre eșecul financiar și bunăstare. Modul în care tu tratezi 100 de lei este modul în care vei trata 10000 de euro.

Dacă îţi completezi săptămână de săptămână FERMOARUL, îţi garantez că după primele luni mintea și corpul tău îşi vor însuşi acest obicei, iar tu vei ţine evidenţa banilor cu uşurinţă.

Controlul banilor și economisirea vor deveni primele tale reflexe financiare. Scopul principal al acestui instrument este de a te ajuta să preiei controlul asupra banilor tăi.

Vei vedea unde ţi se duc banii, vei putea să discerni de unde şi cât să economiseşti şi te va obliga să îţi planifici cheltuielile pentru o eventuală creştere a veniturilor în viitorul apropiat.

Aveam impresia că le ştiu pe toate, având şi vârsta la care e uşor să crezi asta, 40 de ani. Am auzit un miniinterviu la radio cu Eusebiu Burcaş despre seminarul gratuit care urma să aibă loc in oraşul meu. Era vorba despre educaţie financiară. În momentul respectiv, mai precis acum 5 ani eram la minus infinit cu finanţele. Am zis să merg să încerc altă abordare. Nu dădeam mari speranţe încercării, dar am zis că poate cine ştie... Era în septembrie 2013, eram plin de datorii. Acum, în iunie 2016, câştig de 35 de ori mai mult si nu mai am nici o datorie. NU cred că e întâmplător. Dacă e, atunci să tot fie întâmplări din astea... Cheia era la mine, dar nu ştiam să o folosesc. Eusebiu Burcaş are talentul ăsta, de a-ţi deschide mintea.

Raul Sestras, întreprinzător


De vreo 15 ani încoace mă preocupă subiectul “controlul finanţelor personale”. Am investit în zeci de agende, de aplicaţii digitale, am avut perioade de planificări şi monitorizări disciplinate dar şi perioade de abandon. Mi-a plăcut mult şi am apreciat conceptul integrat al lui Eusebiu – acela de FERMOAR. Practic, FERMOARUL funcţionează, prin definiţie, doar dacă TU acţionezi, adică îl manevrezi – îl deschizi şi îl închizi după propria voinţă. Recomand cu toată încrederea utilizarea lui, pentru că pe termen lung rămâi cu un câştig inestimabil – cu obiceiul stabil de a planifica şi monitoriza banii. Este un instrument puternic de SCHIMBARE, aşa că dacă nu vrei să preiei frâiele vieţii tale financiare, renunţă, nu îl cumpăra - va fi cu siguranţă o risipă. 

Eliade Rotariu, Business trainer & Investor


Cel mai mare câştig personal în folosirea unui instrument de gestionarea banilor este că nu mă mai surprinde nici o cheltuială - e doar o cifră într-o rubrică şi ştiu din timp cât o sa fie :-). Am putut măsura cât cheltui pe categorii şi atunci ştiu clar cât mă pot întinde şi când sar calul. După 8 ani de ţinut evidenţa prin diverse metode, acum pot previziona clar pe câţiva ani câţi bani intră şi unde se duc. Fiecare dintre noi ar trebui sa folosească un astfel de tool pentru a avea control asupra propriilor bani. Cine îşi cumpără haine cu ochii închişi şi fără să se uite la mărime? Nimeni, că poate sunt prea largi sau prea strâmte. Aşa e şi la portofel: ca şi grija să li se potrivească hainele, trebuie să aibă şi grija portofelului să nu fie "rupt în fund". Oricine nu ştie cât şi unde îi pleacă banii dar se plânge că nu-i ajung (indiferent de sumele implicate) are o problemă gravă şi căştigă garantat un loc la grevele anti-guvern la pensie.

Vasile Luca, Manager

Am fermoarul si am inceput sa il completam in familia noastra(sfaturile incluse mi se par foarte utile). Din pacate eu fac parte dintr-o familie in care nu se discuta despre bani si unde nu am invatat nimic despre cum sa ii gestionez dar deja am un an de cand invat despre acest subiect si Fermoarul a picat foarte bine. Sper doar sa ajung sa fiu foarte disciplinata din acest punct de vedere si sa imi invat fetita cum sa procedeze ea pe viitor cu banii. Va multumesc si va doresc spor pe mai departe, sper sa ajung sa ne vedem la un curs al dumneavoastra!

Iulia Stratulat 

Despre Eusebiu Burcaș

Sunt Eusebiu Burcaş, fondatorul primului program independent de educaţie financiară din România – BurCASH-Managementul Banilor.

În timpul facultăţii am lansat prima afacere, iar după absolvire am activat ca şi broker pe piaţa de capital, apoi în domeniul vânzărilor, ajungând în scurt timp director de vânzări.
Din 1998 am început să practic “sporturi extreme“ pentru vremea aceea – consultanţă de management şi vânzări. Din 2001 am început să fac şi training. Investesc pe piaţa de capital, afaceri online şi imobiliare.

Am fost unul dintre primii români care au obţinut o certificare internaţională în consultanţă de management (CMC) şi sunt cu peste 45 000 de români mai aproape de a-mi îndeplini misiunea.

Misiunea mea este să învăţ românii să-şi gestioneze eficient banii şi să vândă profesionist. Cred că aşa vom vedea mai mult zâmbet şi bună dispoziţie în jurul nostru.

Cumpără jurnalul FERMOAR

PUNE FERMOAR LA BUZUNAR

Comandă cel mai eficient instrument de control financiar!

Cumpără jurnalul FERMOAR

PUNE FERMOAR LA BUZUNAR

Comandă cel mai eficient instrument de control financiar!

Agenda FERMOAR – plannerul financiar pentru un an de zile care te va ajuta, în primul rând, să preiei controlul asupra banilor tăi.
Te va ajuta să îţi setezi obiectivele financiare corect, să planifici cheltuielile viitoare, să ţii evidenţa banilor, iar apoi să faci rapoarte pe baza informaţiilor din... FERMOAR.

Acces la o pagină online dedicată, cu resurse care te vor ajuta să foloseşti FERMOARUL chiar din prima zi:

  • Ghid De Completare– instrucţiuni detaliate privind modul de utilizare a agendei, cu exemple pentru fiecare acţiune pe care o ai de făcut
  • Modele de tabele sau alte formulare completate
  • Documente suplimentare, adăugate periodic (te vom anunţa prin e-mail, de fiecare dată când venim cu noutăţi)

PUNE FERMOAR LA BUZUNAR

Comandă cel mai eficient instrument de control financiar!

Întrebări Frecvente

Când primesc FERMOARUL?

Cum voi avea acces la pachetul de resurse suplimentare?

Cât timp pot folosi FERMOARUL?

FERMOARUL este un produs fizic sau electronic?

Câte ore trebuie să aloc săptămânal pentru completare?

Cât costă FERMOARUL şi cum se plăteşte?

Cine face livrările?

ANPC  |  SOL  |   TERMENI SI CONDITII   |   CONTACT

Copyright 2021 - Burcash.ro