Ai ratat Webinarul GRATUIT?
Vezi înregistarea înainte să expire.

02
Zile
.
 
09
Ore
.
 
13
Min
.
 
45
Sec

You missed out!

Vezi înregistarea înainte să expire.

02
Zile
.
 
09
Ore
.
 
13
Min
.
 
05
Sec

You missed out!

Urmăreșste înregistarea webinarului:

Dublează profitul afacerii tale

Ți-a plăcut webinarul? Am o ofertă specială pentru tine:

Învață cum să faci profit în afacerea ta și cum să îl crești lună de lună, fără “optimizări” fiscale și 80 de ore de lucru pe săptămână

Analizezi afacerea, scazi cheltuielile, crești venitul real și crești profitabilitatea

SIMPLU

Cursul este împărțit pe module, ușor de parcurs, iar finalul modulelor vei putea participa la 3 sesiuni LIVE de Q&A privind implementarea în afacerea ta.

RAPID

În doar 6 săptămâni înveți cum să implementezi sistemul în afacerea ta, astfel încât să ai o afacere sănătoasă, sustenabilă și care generează profit predictibil, lună de lună.

EFICIENT

Încă din 10 iunie 2023 vei putea vedea primii bani în contul tău de profit, folosind un sistem care a ajutat mii de companii din întreaga lume să-și crească profitabilitatea.

02
ZILE
:
 
09
ORE
:
 
13
MIN
:
 
45
SEC

You missed out!

Desfășurare online – 14 noiembrie - 22 decembrie 2023 | 6 săptămâni | Lecții video | 3 Sesiuni live de Q&A Grup privat WhattsApp | Metodologie testată | Înveți să îți analizezi afacerea, să scazi cheltuielile, să îți crești venitul real și profitabilitatea

Accesul la program este garantat 3 ani.

Poți parcurge oricând lecțiile!

Toate lecțiile (inclusiv webinariile live) sunt urcate pe o platformă online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la curs. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului, dacă vrei să obții rezultatele dorite.

Ai început să împrumuți bani pentru a-ți plăti furnizorii sau a investi în tehnologie?

Poate ai și datorii către furnizori sau experiența neplăcută de a nu putea plăti salariile angajaților sau taxele către stat. Și dacă afacerea ta are și o anumită sezonalitate, atunci știi cât de dificil este să gestionezi fluxurile de numerar.

Dar pentru mulți antreprenori cea mai mare durere pe care o simt este aceea de a nu avea acces la cifrele afacerii lor sau de a nu ști exact cum să le interpreteze.

Ți s-a întâmplat și ție asta? Ai impresia că ești în "no man's land" și îți este teamă să afli realitatea?

În astfel de situații, iei cu greu decizii importante pentru afacerea ta și poți pierde oportunități de creștere și dezvoltare.

Dar ce-ar fi dacă ai putea avea un business sănătos, sustenabil și profitabil?

Un business în care să fii lider pe piața ta și să poți lua decizii înțelepte, în deplină cunoștință de cauză, pentru a-ți crește afacerea și a te dezvolta. Un business în care să ai timp liber și să reduci stresul financiar.

Un business pe care să îl poți scala sănătos și care să-ți aducă satisfacția de a-ți vedea afacerea prosperând.

Profit First - Fundamente este programul creat special pentru antreprenorii care vor să facă un pas înainte și să își transforme afacerea într-un generator de profit constant.

Acest program este mai mult decât un simplu curs despre finanțe.

Este un sistem de management al banilor care îți oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a lucra efectiv pe afacerea ta și pentru a genera și crește profitul lună de lună.

Indiferent de durerea financiară pe care o resimți acum - fie că este vorba de datorii, de lipsa accesului la cifrele tale sau de incapacitatea de a lua decizii - Profit First-Fundamente poate să îți ofere soluțiile de care ai nevoie pentru a depăși aceste probleme și pentru a-ți îndeplini aspirațiile.

În cadrul programului, vei învăța cum să îți organizezi finanțele astfel încât să ai mereu acces la cifrele tale și să poți lua decizii informate și eficiente.

Vei învăța să îți gestionezi banii astfel încât să maximizezi profitul și să îți reduci stresul financiar, fără a sacrifica creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Înscrie-te la curs până pe 8 noiembrie și primești toate aceste 7 bonusuri 

Bonus EXCLUSIV #1

Cum să îți auto-evaluezi Strategia și campaniile de marketing

Pe timp de criză, protejarea afacerii tale este esențială pentru a te asigura că poți supraviețui și chiar să profiți de oportunitățile care apar în astfel de perioade dificile.

Ți-am pregătit o listă de 15 lucruri esențiale pe care ar trebui să le faci pentru a-ți proteja afacerea în timpul unei crize.

Bonus EXCLUSIV #2

Cum să recrutezi performeri, cum să îi menții și cum să îi promovezi 

Vrei să îți crești afacerea, dar ai nevoie de mai mult capital? Investitorii nu numai că aduc capital suplimentar, dar și expertiză și resurse adiționale care pot ajuta compania să se dezvolte mai rapid și să-și extindă operațiunile.

Află cum să găsești finanțare pentru afacerea ta, cu ajutorul investitorilor, chiar de la un Business Angel.

Bonus #3

Growth hacking pentru afacerea ta: Cum să aduci clienți fără să plătești bani mulți (din social media)

Știi că ai nevoie să fii prezent pe social media, dar fie postezi doar când ai timp, nu știi ce să postezi sau îți ia prea mult timp să o faci?

Află de la Paul Ardeleanu, toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți crește vânzările cu social media. Iată câteva din subiectele despre care va discuta la webinar:

1. Cât de des să postezi pe Social Media
2. Cum să creezi postări foarte rapid, cu doar 5 minute / zi
3. Cum poți să folosești profilul tău ca un Landing Page
4. Cum să-ți crești credibilitatea brand-ului tău cu 0 RON în plus în promovare
5. Ce tipuri de postări chiar funcționeză
6. Cum să dublezi engagement-ul postărilor tale
7. Care este formula Algoritmului în Social Media

Bonus #4

Mircea - Pop - Taina fiduciei sau cum să îți administrezi averea punând pe alții la treabă

Descoperă cum poți delega anumite sarcini de management și administrare a averii tale, eliberându-ți astfel timpul și energia pentru alte activități care necesită mai multă atenție.

Acest lucru poate fi deosebit de important pentru antreprenorii care au o mulțime de responsabilități și care ar putea să se simtă copleșiți de munca lor.

Bonus #5

O întâlnire exclusivistă de networking live (pentru cei ce își fac toate temele)

Beneficiază de întâlnirea față în față cu alți antreprenori care implementează Profit First.

Este o oportunitate extraordinară atât să înveți din experiența altora, cât și să dezvolți noi relații de afaceri și parteneriate, care pot duce la creșterea și expansiunea afacerii tale.

Bonus #6

Acces preferential - retreat Profit First

Părăsește-ți mediul de muncă obișnuit și lucrează la afacerea ta într-un mediu nou și inspirațional. Clarifică-ți obiectivele, învață cum să iei decizii de business mai bune și cum să-ți îmbunătățești calitățile de leadership, într-un retreat de dezvoltare profesională, alături de alți antreprenori și experți.

Bonus #7

Webinar înregistrat Paul Melinte – KPI-urile pe care trebuie să le urmărești în campaniile de marketing

Paul a vândut online produse de peste 5 milioane de euro și a cheltuit de-a lungul timpului peste 500.000 de euro în campanii de Facebook Ads pentru a afla ce vinde și ce nu.

Iar acum vine într-un webinar live ca să ne arate exact la ce cifre să ne uităm în campaniile de marketing, pentru a nu mai arunca banii pe fereastră.

Vei ști exact ce să ceri echipei tale sau agenției cu care lucrezi, cum să gândești în termeni de cost per achiziție sau ROAS pentru a-ți îmbunătăți performanța campaniilor tale de marketing și chiar afacerea.

Ce câștigi dacă participi la program:

Afli care este profitabilitatea afacerii tale comparativ cu piața
Duci afacerea în punctul de a genera profit și a acoperi cheltuielile antreprenorului lună de lună
Primești un sistem simplu, eficace si transparent de gestionare a banilor generați de afacere lună de lună
Ai satisfacția construcției unui business profitabil care se poate susține și crește prin rezultatele pe care le aduce
Câștigi credibilitate în fața băncilor și a partenerilor de afaceri
Sistemul te scapă de “alergatul după facturi neîncasate”

Profit First- Fundamente este pentru tine dacă

Afacerea ta este la început de drum și vrei să o crești sănătos

Îți lipsește experiența în gestionarea afacerii tale sau tocmai ai investit într-un start-up și nu știi de unde s-o apuci?

Află ce cifre să urmărești fără să ai nevoie de cunoștințe de contabilitate sau să pierzi o groază de timp și descoperă instrumentele necesare pentru a crește afacerea ta într-un mod sustenabil și rentabil.

Firma ta este pe pierdere și nu reușești să o scoți la liman

Poate că te afli într-o situație financiară dificilă, cu datorii și venituri scăzute, și nu știi cum să ieși din această situație.

Profit First- Fundamente îți poate oferi o abordare diferită, bazată pe metoda Profit First, care te va ajuta să ai claritate în business, să prioritizezi profitul și să-ți redirecționezi resursele în direcția corectă.

Faci bani cu două mâini și cheltui cu 4

Chiar dacă nu ai datorii și știi să aduci bani în afacerea ta, nu ești prieten cu managementul financiar și nu știi pe unde se scurg banii în afacerea ta?

Chiar dacă deschizi 5 firme ca să mai scapi de taxe, profitul tot nu este cât ți-ai dori? Profit First - Fundamente îți va oferi instrumentele ca să elimini risipa din afacerea ta și să îți crești profitul.

Faci profit pe hârtie, dar nu reușești să-l duci acasă

Muncești din greu la afacerea ta și te bucuri când vezi profitul din balanță, dar când trebuie să-l duci acasă îți dai seama că nu-i.

Astfel, afacerea ta devine doar un job prost plătit. Învață cum să gestionezi managementul financiar al companiei tale, astfel încât să ai profit (real) lună de lună. Și nu doar pe hârtie, ci și în buzunar. 

10 Motive pentru care să te înscrii în Profit First - Fundamente

01

Utilizezi instrumente care îți asigură un profit constant, eliminând fluctuațiile neașteptate

02

Crești predictibilitatea afacerii tale prin faptul că știi exact cât profit vei avea la fiecare vânzare.

03

Construiești o structură solidă a afacerii tale bazată pe o metodologie testată de peste 175.000 de companii din întreaga lume.

04

Economisești timp și efort prin adoptarea unei abordări orientate spre profit, eliminând necesitatea de a încerca tactici care nu sunt garantate să funcționeze.

05

Ai acces la un grup privat de suport unde poți comunica cu alți antreprenori care se confruntă cu probleme similare.

06

Nu lași profitul pe masă, ci îl maximizezi pentru beneficiul afacerii tale și al tău personal.

07

Adoptând o mentalitate nouă axată pe profit, înveți să elimini risipa și să crești profitabilitatea afacerii tale.

08

Prin participarea la acest program, beneficiezi de informații și practici pe care le poți aplica imediat în afacerea ta.

09

Îmbunătățești performanța financiară și îți creezi o afacere sănătoasă și sustenabilă.

10

Reduci stresul financiar și ai mai mult timp pentru familie și prieteni.

+

Nu mai rămâi fără bani de taxe și nu mai stai cu grijă înainte de fiecare 25 ale lunii.

Salut, sunt Eusebiu

S-ar putea spune că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. Am cunoscut-o pe străbunica mea care era o femeie persuasivă și tranșantă când venea vorba de negocieri și planuri de lucru. Un excelent manager.

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. Am încercat să fiu și angajat. Nu mi-a ieșit. În toată cariera mea am lucrat pentru alții doar 3 ani si 4 luni. Am învățat foarte multe din acea experiență. 

Ca întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de management, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client.

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea. Am consiliat până astăzi peste 170 de afaceri mari și mici să facă strategii, să gestioneze banii, să își construiască procese, sisteme și proceduri și să se repoziționeze în piață. Am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori să-și crească afacerile în următorii ani prin SISTEMUL PROFIT FIRST.

Cum funcționează Profit First-fundamente

1

Acces imediat la primul modul

Imediat după înscriere vei primi acces la primul modul al cursului, urmând ca ulterior să se deblocheze câte un modul săptămânal.

2

Resurse și grup privat antreprenori

Pe lângă cele 4 module de curs, vei mai primi checklist-uri și worksheet-uri, teme și resurse care te vor ajuta să înțelegi și să aplici informațiile din curs. Deasemenea vei avea la acces la grupul privat de WhatsApp în care poți comunica cu alți antreprenori din program.

3

Q&A după modulele 2 și 4 și follow-up după finalizarea cursului

Suplimentar, ai posibilitatea să participi gratuit la 3 sesiuni de Q&A cu mine, unde poți să îmi adresezi întrebări cu privire la modulele deja parcurse și cum poți aplica cunoștințele dobândite în activitatea ta sau să discutăm despre diverse provocări cu care te-ai confruntat.

4

În 10 mai vei vedea primii bani în contul tău de profit

Imediat ce te înscrii, poți începe să pui în aplicare ceea ce ai învățat și să faci prima alocare în contul de profit până la data de 10 mai. În cazul în care ai întrebări, poți să ne contactezi pe grupul de WhatsApp, unde eu sau mentorii din program îți vom oferi răspunsurile necesare înainte de sesiunea de Q&A.

Ce primești în Profit First – Fundamente

Metoda Profit First - 4 module de curs

1800 euro

3 sesiuni de Q&A cu Eusebiu Burcaș

497 euro

Suport de la mentori și acces la grupul privat de WhattsApp pentru antreprenorii care implementează Profit First

497 euro

BONUS #1 - Check-list 15 lucruri esențiale pe care trebuie să le faci, pentru a-ți proteja afacerea chiar și pe timp de criză

100 euro

BONUS #2 - Training practic audio/video despre cum poți atrage investitori pentru afacerea ta

180 euro

BONUS #3 - Growth hacking pentru afacerea ta: Cum să aduci clienți fără să plătești bani mulți (din social media)

150 euro

BONUS #4 - Acces preferential - retreat Profit First

150 euro

BONUS #5 - Mircea - Pop - Taina fiduciei sau cum să îți administrezi averea punând pe alții la treabă

250 euro

BONUS #6 - O întâlnire exclusivistă de networking live

priceless

TOTAL VALUE - 3774 euro

Prețul tău: 379 euro + tva

Garanție ZERO riscuri
Banii înapoi în 14 zile

Cred cu tărie că acest program te va ajuta. Iți va schimba și mindsetul, dar mai ales contul din bancă. Vei avea instrumentele să dezvolți afaceri sănătoase și să devii chiar lider în nișa ta.

De aceea îți ofer 100% garanție banii înapoi, în 14 zile de la începutul cursului, fără nici o întrebare. Dă-mi un email la contact@burcash.ro și-ți returnăm toată suma plătită.


Dar lasă-mă să-ți spun un lucru, dacă participi activ la curs, faci toate task-urile din program și folosești în afacerea ta toate instrumentele pe care ți le pun la dispoziție, îți vei putea duce afacerea la un nivel la care nu a mai fost. Și asta nu în ani, ci doar în luni.

Acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau sute de ori

Dacă o singură informație din acest curs te ajută să scazi cheltuielile din afacerea ta cu 10% merită investiția? Dar claritatea pe care o vei avea când vei ști exact cum stă business-ul tău?

Gândește-te puțin...vei ști când e momentul să te dezvolți sau când să pui stop și să o iei de la capăt, iar asta te poate salva de sute de mii sau chiar milioane investite în afaceri care n-au nici o șansă să devină profitabile.

Acum gândește-te...

Cât te costă o afacere care nu face profit?

Cât te costă timpul pe care nu îl petreci cu familia, banii pe care îi aduci de acasă în firmă, în loc să fie invers? Cât te costă toate acele ore de muncă, fără să simți că produc vreun rezultat? Cât te costă faptul că nu ai învățat de la cineva care a obținut deja rezultatele la care tu doar visezi?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Poți continua să faci business la fel ca până acum, muncind pe rupte, dar fără rezultate vizibile, fără să știi la ce cifre să te uiți pentru a lua cele mai bune decizii, sau ce să faci atunci când afacerea ta crește, dar profitul stă pe loc. Sau poți veni în Profit First-Fundamente și învața de la un expert cum să faci profit lună de lună și cum să crești sănătos.

De ce să te înscrii acum?

De ce nu? De ce să mai porți incă un an povara stresului financiar? De ce să te uiți în continuare cu invidie la concuranța care face milioane, când tu faci doar câteva mii? De ce să renunți să ai o afacere de succes, doar fiindcă nu știi să te uiți la cifre? De să aștepți să vină Anaf-ul să-ți inchisă firma fiindcă nu poți să-ți plătești taxele sau salariații?

Ce spun cei care au implementat Profit First

Profit First e altceva !

“Ca profesionist cu experienta, pot sa spun ca Profit First e altceva! Te ajuta sa ajungi direct la tinta: Profitul ÎN CASH! Profit First se potrivește pentru orice afacere care vrea sa facă bani!

Insolventa nu vine din lipsa profitului pe hârtie, ci din lipsa de bani! Profit First îți întoarce pe dos ecuația profitului și te ajuta să-ți securizezi cash-ul din afacere. Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru ca am cunoscut acest concept și pentru ca pot să-mi ajut clienții antreprenori cu mult mai mult și în timp real.”

Iulia Ursache - Expert contabil - Cabinet Expert Contabil Iulia Ursache

Nu este doar un studiu de caz ci un instrument concret.

„Profit First" este un instrument financiar de comportament al antreprenorului iar punerea lui în practică este plină de revelații. Partea și mai faină este că exercițiul îl faci pe propriul business.

Nu este deci doar un studiu de caz ci un instrument concret. Beneficiile, dincolo de comunitate și de oameni întâlniți, sunt amplificate de suportul și experiența lui Sebi, care își pune amprenta constructiv asupra interacțiunilor.

Florin-Andrei Antonescu - Topovest

Am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit.

Am inceput sa implementez ceea ce m-ai invatat in Mastermind Profit First si am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit. Ce anume se intampla : In fiecare luna soldul catre cei carora le datorez bani scade, vazand cu ochii, pe de o parte , pe de alta parte creste vazand cu ochii suma din contul de PROFIT! Ii multumesc lui Dumnezeu ca ti-a trimis gandul bun de a impartasi cu mine aceasta metoda de gestionare a finantelor afacerii ! Sunt recunoscator. Multumesc 🙏 

Cristian Budau 

Structura programului Profit First - Fundamente  

01.

Sesiunea 1 - Principiile Profit First 
 • Legea lui Parkinson
 • Platou sau farfurii mici? Cum sa imparti banii
 • Riscurile  antreprenorului
 • Ce face Profit First pentru tine?

Saptămâna 1

 

02.

Sesiunea 2 - Analiza Situației Actuale și Planul de Acțiune 
 • Analizează datele istorice despre afacerea ta
 • Procentele tintă de alocare a încasărilor 
 • Planul financiar pentru următorul an

Săptămâna 2

02.

Sesiunea 2 - Configurarea Conturilor 
 • Deschide minim 4 conturi
 • Regulile și procedura de alocare
 • Elimina tentațiile

Saptămâna 2

 

03.

Sesiunea 3 - Analiza Situației Actuale și Planul de Acțiune 
 • Analizează datele istorice despre afacerea ta
 • Procentele tintă de alocare a încasărilor 
 • Planul financiar pentru următorul an

Saptămâna 3

 

03.

Sesiunea 3 - Configurarea Conturilor 
 • Deschide minim 4 conturi
 • Regulile și procedura de alocare
 • Elimina tentațiile

Săptămâna 3

04.

Sesiunea 4 - Profit First în practică – Primul an 
 • Reducerea cheltuieli operaționale
 • Planul de stingere a datoriilor
 • Planul de actiune și procedura lunară (10/24) etc.

Saptămâna 4

 

Investiția ta:

Profit First - Fundamente

379 euro + TVA / persoană

 • Metoda Profit First - 4 modul de curs
 • BONUS #1 - Cum să îți autoevaluezi Strategia și campanii de marketing - TRAINING LIVE cu Paul Melinte
 • BONUS #2 - Cum să recrutezi performeri, cum să îi menții și cum să îi promovezi - Webinar LIVE cu Paul Melinte
 • BONUS #3 - Growth hacking pentru afacerea ta: Cum să aduci clienți fără să plătești bani mulți (din social media)
 • BONUS #4 - Acces preferential - retreat Profit First
 • BONUS #5 - Mircea - Pop - Taina fiduciei sau cum să îți administrezi averea punând pe alții la treabă 
 • BONUS #6 - O întâlnire exclusivistă de networking live (28 nov)
 • Sesiune Kickoff Meeting LIVE cu Eusebiu Burcaș - 14 nov
 • 3 sesiuni de Q&A cu Eusebiu Burcaș
 • Task-uri de implementare
 • Suport de la mentori

Ce spun cei care au implementat Profit First

Conceptul în sine m-a impresionat prin simplitatea lui

Deși profitul e destul de jos pe lista lucrurilor care mă motivează (eu fac pentru că sesizez o problema și pot s-o rezolv), conceptul în sine m-a impresionat prin simplitatea lui și prin faptul că dă o masură clară, masurabilă, palpabilă, a contribuției tale. Înainte doar făceam și, de multe ori, aveam sentimentul că "a fost degeaba" (fiind necesar să mă uit în jur, să analizez, să mă conving că, totuși, se văd rezultate), însă, acum, măsura e clară, evidentă și directă. Ma bucur foarte tare că am întâlnit acest concept. Multumesc, Sebi!

DOREL DEATCU 

Poti sa te bucuri de antreprenoriat.

Eusebiu m-a ajutat sa imi dau seama, ca folosind un sistem financiar potrivit, cum ar fi Profit First, poti sa te bucuri de antreprenoriat. Inainte de a cunoaste acest sistem, raportul cifra de afaceri si profit nu indeplinea asteptarile. Participarea la MasterMind Profit First mi-a oferit o alta perspectiva, una sanatoasa asupra companiei. Cunoscand sistemul Profit First, acum pot bugeta si aloca finantele si profitul intr-un mod sanatos atat pentru mine ca antreprenoare, cat si pentru business.

Mirela Toth

Recomand tuturor antreprenorilor implementarea în firmele lor sistemul PROFIT FIRST

Sunt economistă de peste douăzeci de ani şi recomand tuturor antreprenorilor implementarea în firmele lor sistemul PROFIT FIRST, indiferent daca afacerea este mica, mare, cu profit sau pierdere. La ce ajută şi de ce recomand?
- În primul rand te ajută să ţi faci o analiză a afacerii, adică să-ți stabilești punctul în care se află afacerea ta - În al doilea rand te ajută să-ţi construieşti un orizont, din punctul în care te afli până în punctul în care vrei să ajungi și îți dă “butoanele” pe care să apeşi - În al treilea rând, și cel mai important în opinia mea, dacă ai ajuns la profit dupa multă munca , daruire și determinare, nu te lasă sa dai faliment pentru imposibilitate de plată.” 

Claudia Virag - Expert contabil

MIRELA totH - PROPRIETAR RESTAURANt

CRISTIAN BUDĂU - PROPRIETAR FIRMA CONSTRUCTII

Bogdan Costin

Andreea Oltean

Torteli

Selectsoft

Ramis Tech

Întrebări frecvente

Pot plăti în rate?

Da, poți plăti în 2 rate de câte 211 euro+TVA

Cum beneficiez de garanție?

În primele 14 zile de la primirea accesului la curs, poți trimite un email la contact@burcash.ro in care ne lași datele tale și soliciți returnarea banilor.


Nu este nevoie să ne dai nici o explicație. Dar am aprecia, dacă ai face-o.

Metodologia Profit First se poate aplica și în afaceri mai complicate?

Nu există afaceri prea complicate, unde nu putem decodifica cum să facem profit. Așa că orice tip de afacere ai se poate implementa.

Metodologia a fost implementată în peste 175.000 de afaceri din România și din întreaga lume.

Dacă consideri însă că afacerea ta este cu adevărat specială și nu ești convins că va funcționa, dă-mi un mesaj și putem stabili o discuție în care să clarificăm acestea aspecte.

Pot participa și dacă abia acum îmi deschid firma?

Da! Este o modalitate foarte bună să îți setezi corect businessul de la început.

Se potrivește și pentru o activitate sezonieră?

Da, se potrivește inclusiv pentru activități sezoniere din industria ospitalității, agricultură, comerț etc.

Se poate aplica și în firme din altă țară?

Da, lucrez cu firme din toată lumea. Ce diferă este alocarea, în funcție de specificul impozitelor și taxelor.

Cât durează cursul și când începe?

Cursul durează 4 săptămâni și ai acces la primul modul încă din momentul înscrierii. Vei avea acces la el pe viață, dar îți recomand să menții ritmul acestuia pentru a beneficia de sesiunile de Q&A și suportul mentorilor.

Nu e mai simplu și mai eficient sa tin evidenta veniturilor și cheltuielilor intr-un excel?

Nu. Pentru că a muta cifrele în excel nu este la fel de motivant ca și a vedea cum contul tău de profit crește lună după lună. Sistemul Profit First este eficient deoarece se bazează pe un comportament pe care il avem deja majoritatea dintre noi, si anume acela de a ne masura “sanatatea afacerii” uitandu-ne la soldul din banca.

Deși Incasez în avans și nu-mi ajung banii să finalizez proiectul cu profit?

Metoda Profit First îți va arăta foarte specific, pe fiecare proiect cât este de profitabil de fapt și îți va arăta unde pierzi bani. Avansurile pot fi extrem de periculoase dacă nu sunt gestionate cu înțelepciune.

Sistemul Profit First se aplica pe orice fel de business?

Da! Indiferent de industria în care activezi, de modelul de business sau de numărul de angajați, Profit First poate fi adaptat nevoilor firmei tale. Îți vom furniza toate informațiile să-l poți adapta eficient.

Lucrează timp de 6 săptămâni cu Eusebiu Burcaș și echipa lui, pentru a genera și crește profitul afacerii tale lună de lună!