Management financiar pentru antreprenori

Management financiar pentru antreprenori

In timpul workshop-urilor de Managementul Banilor am identificat nevoia de a livra un training de management financiar pentru antreprenori. Din experienta mea antreprenorii romani debordeaza de energie si entuziasm insa au lacune in ce priveste cunostintele financiare si aplicarea lor practica.

La ce intrebari raspunde acest training si cum te va ajuta in continuarea sa-ti construiesti afacerea si stabilitatea financiara personala?

 1.  De fac eu afaceri? Care este “motorul” care activeaza efortul tau zilnic de a dezvolta afaceri?
 2. Ce probleme financiare pot intampina in afaceri si de ce apar ele?
 3. Care sunt principalele greseli financiare pe care le pot face si cum sa le evit?
 4. Nu stiu contabilitate! La ce fel de indicatori financiari si raportari trebuie sa ma uit cu atentie si cum sa le interpretez?
 5. Ce fac cu banii din afacere? Am profit, cum si unde sa-l investesc?
 6. Cat, cum si cand sa ma platesc? Cum sa distribui profitul afacerii?
 7. Care este legatura afacerii cu banii personali?
 8. Afacerea mea este unicul mod de a face bani?
 9. Cum voi iesi din afacerea asta?
 10. Cum sa investesc pe Bursa sau in imobiliare si la ce sa fiu atent?

Eu am inceput prima afacere la 22 de ani si sigur mi-ar fi fost de mare folos sa particip la un asemenea curs, as fi evitat cativa ani de incercari, de erori si de relatii distruse din cauza banilor.

De acum esti liber sa alegi. Iti garantez o experienta memorabila si cele mai bune instrumente de a-ti administra eficient banii din afacere si banii personali, alaturi de oameni care se confruta cu aceleasi probleme ca si tine si de un invitat care te va ajuta sa intelegi mecanismele investitiilor prin Bursa.

Inscrie-te acum pe situl www.burcash.ro/evenimente si folosind codul Burcash12mar primesti automat un pret promotional de 245 RON pentru 6 ore de curs.

Spor la bani!

Sebi

One Trackback

 1. martie 8, 2011

  […] Despre beneficiile participării la acest super-eveniment Burcash vă spune Sebi într-un articol pe blogul lui, iar pentru înscriere, vedeți pagina trainingului de management al […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 Burcash | Managementul Banilor.
Top
Urmareste-ne: