Cum îţi dai seama că a început criza?

Despre acest curs

CRIZA acest gigant neînţeles de care foartă multă lume se teme şi pe care alţii abia îl aşteaptă!
În istoria banilor au existat 2 decizii cruciale care au schimbat faţa Pământului pentru totdeauna: ziua în care au fost creaţi şi anul 1971.
Încă din ziua când au fost inventaţi banii, oamenii au vrut să aibă cât mai mulţi, probabil datorită puterii financiare care vine la pachet cu aceştia. Imaginează-ţi că lucrurile s-au întâmplat foarte repede şi am ajuns în anul 1944.
Suntem în Bretton Woods, New Hampshire, SUA – unde 44 de ţări s-au întâlnit şi au hotărât: Să îşi păstreze moneda fixă în raport cu dolarul american (cu puţine excepţii); Dolarul american să fie raportat la preţul aurului.
Dorinţa oamenilor de a acumula averi cât mai mari a fost din ce în ce mai pronunţată, iar marile puteri financiare ale lumii au decis să dea poporului ceea ce îşi doreşte, astfel că în seara zilei de 15 august 1971, preşedintele SUA Richard M. Nixon a anunţat în mod public că legătura dintre aur şi monedă va fi ruptă.
SUA nu va mai răscumpăra bani pentru aur. Rezultatul? În spatele acelei declaraţii stătea lumea în care trăim astăzi. Bariera dintre săraci şi bogaţi se adânceşte vizibil pe zi ce trece, astfel că în ziua de azi banii nu mai sunt o problemă.
Există atât de mulţi bani câţi vrem să fie. Lucrurile se întâmplă din ce în ce mai rapid, perioadele de colaps financiar vor fi din ce în ce mai dese, iar noi avem o singură soluţie: să facem PREGĂTIRI PENTRU CRIZĂ

Despre autori

Eusebiu Burcaş a iniţiat şi coordonează primul program independent de educaţie financiară din România – Burcash TM -Managementul Banilor.
Cu peste 46.000 de participanţi la seminarii, conferinţe workshop-uri, programe de training şi coaching, acest program influenţează pozitiv comportamentul financiar a peste 80.000 de români.
Principala sa preocupare o constituie îmbunătăţirea comportamentului financiar şi a bunăstării celor care trec prin programele sale, de la copii la adulţi.
Sustine seminarii si workshop-uri financiare pentru antreprenori, investitori si angajati; este angel investor, coach si consultant pentru afaceri locale si internationale.

Luca Dezmir este autor şi trainer de educaţie financiară şi investiţii personale. Activează ca investitor imobiliar din 2001 şi ca investitor pe pieţele financiare internaţionale din 2003.
În 2007 a deschis primul blog românesc dedicat în întregime finanţelor personale şi investiţiilor, milionarumioritic.com.
După un an a publicat “Ieşi din labirint – Găseşte-ţi libertatea financiară în stilul tău”, prima carte scrisă de un român, dedicată subiectelor de finanţe personale şi investiţii.
Scrie cărţi, produce cursuri, ţine conferinţe şi seminarii de educaţie financiară.

Cei 2 autori ai cursului au trecut, în cadrul activităţilor lor de afaceri şi investiţii, prin criza din 2008 şi vor împărtăşi din experienţa lor personală acumulată în această perioadă.
Ei vor propune posibile soluţii care te ajută să te pregăteşti pentru următoarea criză economică, să o parcurgi cu bine şi, dacă doreşti, să beneficizi de oportunităţile deosebite care vor apărea.
Vrei să ştii ce poţi face înainte de următoarea criză aconomică?
PREGĂTIRILE PENTRU CRIZĂ sunt puse la punct – trebuie doar să începi să le aplici.
Economia mondială evoluează în cicluri repetitive de creştere şi scădere, iar orice creştere economică este urmată, invariabil, de o criză economică.
Datorită legilor economice care guvernează lumea banilor în prezent, aceste perioade de criză vor lovi din ce în ce mai des şi vor fi de fiecare dată mai severe.
Dacă vrei să te pregăteşti înainte de următoarea criză (care nu este foarte departe) pentru a putea beneficia de oportunităţile grozave care vor urma, atunci trebuie să ÎNCEPI PREGĂTIRILE!

LA CE ÎNTREBĂRI PRIMEȘTI RĂSPUNSURI ÎN ACEST CURS

Criza din 2008 – Criză economică sau Criză de sistem?

Cum îţi dai seama că a început criza?

Când va veni următoarea criză?

Ce se întâmplă în timpul crizei?

CE VEI ÎNVĂȚA

Cum te pregăteşti pentru următoarea criză

Cum să-ţi protejezi familia, afacerea şi banii

Cum să-ţi conservi şi cum să-ţi sporeşti averea pe timp de criză

Cum te ajută afacerea ta să devii prosper şi fericit?

CE NU VEI ȘTI DACĂ NU TE PREGĂTEȘTI DE CRIZĂ:

Importanţa banilor lichizi

Siguranţa personală în timpul crizei

Sursele de venit pe timp de criză

Conservarea averii în timpul crizei

Oportunităţi pe timp de criză

Înscrie-te acum

Ce primeşti:

  • 5 module
  • 21 de video-uri
  • peste 3 ore de informatii de calitate

O singură plată. Acces pe viață!

Planuri pentru criză

de Eusebiu Burcaș & Luca Dezmir

 625 LEI

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

Dacă din orice motiv - sau fără un motiv anume - nu vei fi mulțumit îți primești toți banii înapoi. Ai 30 de zile timp să testezi programul și te poți răzgândi oricând! Suntem siguri că vei fi încântat de cursul Planuri pentru criză.

Aveam impresia că le ştiu pe toate, având şi vârsta la care e uşor să crezi asta, 40 de ani. Am auzit un mini interviu la radio cu Burcash despre seminarul gratuit care urma să se ţină înoraşul meu. Era vorba despre educaţie financiară. În momentul respectiv, mai precis acum 3 ani, eram la minus infinit cu finanţele. Am zis să merg să încerc altă abordare. Nu dădeam mari speranţe încercării, dar am zis că poate cine ştie?!... Era în septembrie 2013, eram plin de datorii. Acum, în iunie 2016, câştig de 35 de ori mai mult şi nu mai am nici o datorie. NU cred că e întâmplător. Dacă e, atunci să tot fie întâmplări din astea!...Cheia era la mine, dar nu ştiam să o folosesc. Burcaş are talentul ăsta, de a-ţi deschide mintea.
Să nu credeţi că le ştiţi pe toate”

Raul Sestraş – antreprenor român


După primul seminar al domnului Eusebiu Burcaş mi-am însuşit teoria, mi-am reorganizat bugetul şi am trecut la fapte: am ales o aplicaţie de contorizare a cheltuielilor, ulterior mi-am conştientizat cheltuielile inutile şi le-am eliminat, am adoptat principiul 10% din venitul lunar se direcţionează spre puşculiță. Astfel în aproximativ 6 luni am reuşit să îmi stabilesc un fond de urgență. Dar mesajul încurajator venind din partea sfaturilor marca Burcash, de a ținti cât mai sus, m-a prins. Mi-am pus pe masă abilitățile de sportiv şi informațiile economice acumulate şi am început un business ca şi antrenor. După mai puţin de un an de la primul contact cu Burcash, venitul meu a crescut de la 400€ lunar la 900 €, dețin un proiect cotat la aproximativ 2000€ şi mai multe proiecte de vânzare ce sunt în curs de generare de venituri pasive lunare.

Teodora Fleseru


Intr-o piata in continua dezvoltare, informarea cred ca e un lucru important. De unde putem afla informatii corecte referitoare la bursa sau actiuni? Care sunt dobanzile cele mai avantajoase la depozite? Unde putem investi sa avem un profit cat mai consistent? Fiind consultant e necesar sa te pregatesti sa aduci valoare. Acest program ne-a adus valoare si mi-a adus valoare.

Rus Aneta

[contact-form-7 id="24491" title="F. planuri pentru criza"]

Copyright 2016 - Burcash - Managementul Banilor