Webinar GRATUIT înregistrat

 Webinar GRATUIT înregistrat

Tu știi cât de profitabilă
e afacerea ta?

Tu știi cât de profitabilă e afacerea ta?

Daca vrei să obții controlul financiar asupra afacerii tale, atunci primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți evaluezi afacererea în mod constant.


În acest demers, una dintre provocările constante cu care se confruntă marea majoritate a antreprenorilor, sau a managerilor, este menținerea unui nivel ridicat de profitabilitate al afacerii.

Te invit la webinar-ul înregistrat gratuit "Cât de profitabila este afacerea ta?", unde îți voi prezenta aspectele importante de urmărit atunci când vorbim de măsurarea profitabilității unei afaceri, dar și importanța acestui lucru în asigurarea unei stări bune de sănătate a afacerii.

Webinarul durează 90 de minute, în care am răspuns la următoarele întrebări:

  • Câte forme de profit sunt intr-o afacere?
  • Cum se folosește Evaluarea Rapidă a profitabilității?
  • Ce decizii se pot lua după realizarea unei Evaluări Rapide?

Eusebiu Burcaș

The CASH Godfather

Eu sunt Eusebiu

S-ar putea spune că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. Am cunoscut-o pe străbunica mea care era o femeie persuasivă și tranșantă când venea vorba de negocieri și planuri de lucru. Un excelent manager.

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. Am încercat să fiu și angajat. Nu mi-a ieșit. În toată cariera mea am lucrat pentru alții doar 3 ani si 4 luni. Am învățat foarte multe din acea experiență. 

Ca și întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de management, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client. 

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea. Am consiliat până astăzi peste 170 de afaceri mari și mici să facă strategii, să gestioneze banii, să își construiască procese, sisteme și proceduri și să se repoziționeze în piață. Am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori să-și crească afacerile în următorii ani prin SISTEMUL PROFIT FIRST.

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Dacă vrei sa obții controlul financiar asupra afacerii tale și profit lună de lună, te invit să te înscrii la webinar

Copyright 2010-2022 Burcash - Managementul Banilor