ANTREPRENORIATUL - SURSA BUNĂSTĂRII 
[WEBINAR GRATUIT]

Miercuri, 29 martie, ora 19:00 

1.
Antreprenoriatul, sursă de bunăstare?

De mii de ani antreprenoriatul reprezinta una din cele mai valide forme de creștere a bunăstării personale. Îți permite să te exprimi pe deplin făcând ce-ți place, generează venituri substanțiale și produce valoare pentru clienții tăi. Care este însă prețul pentru toate astea?

2.
Antreprenoriatul binelui - definire și atribute

Exista diferite forme de antreprenoriat de la cel orientat pe profit la cel social. Notiunea de antreprenoriat al binelui se leaga fundamental de valoarea pe care afacerea ta o va genera in comunitate precum și de respectarea principiilor de etica si moralitate.

3.
Cele mai importante faze ale dezvoltării unei afaceri

Toate cărțile despre evoluția afacerilor tratează acest subiect al dezvoltarii afacerii. Noi vom vorbi despre modul in care tu ca si antreprenor te raportezi la aceste faze si mai ales ce impact vor avea ele asupra ta. Ce preț vei plăti pentru a construi o afacere de succes?

4.
Drumul de la angajat la antreprenor

Nu toți suntem făcuți să devenim antreprenori. Este nevoie de asumare a riscurilor și mai ales de nervi de oțel și disciplină. Destul de mulți oameni nu vor să plătească acest preț al drumului de la angajat la antreprenor. Pentru cei care se gândesc la asta vom descrie pe scurt, din experiențele noastre, principalele etape ale acestei călătorii.

CINE SUSTINE WEBINARUL?
Eusebiu BURCAȘ

Eusebiu Burcaş a iniţiat şi coordonează primul program independent de educaţie financiară din România – Burcash TM -Managementul Banilor.

Cu peste 46.000 de participanţi la seminarii, conferinţe workshop-uri, programe de training şi coaching, acest program influenţează pozitiv comportamentul financiar a peste 80.000 de români.

Principala sa preocupare o constituie îmbunătăţirea comportamentului financiar şi a bunăstării celor care trec prin programele sale, de la copii la adulţi.

Cristian ONEȚIU

• Antreprenor cu o experienţa cumulată în peste 15 ani
• Co-fondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, peste 40.000 de distribuitori si peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent: Life Care.
• Co-fondator al celei mai mari companii de distribuţie alimente BIO în lanturile internationale de retail: BioLogistic.
• Partener in prima retea nationala de centre integrative de “Educational Well-Being”: Centrul Fericirii
• Co-fondator al primei companii de celebrity branding din România: ICelebrity
• Inţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România
• Prezent în TOP 500 Forbes

Nu mai ezita, rezerva-ți locul