Obține înregistrarea webinarului

 Webinar GRATUIT

marți, 10 mai, ora 19:00 

PiaȚa imobiliară:
între volatilitate și oportunitate

Află ce trebuie să stie orice investitor imobiliar în perioade cu condiții de volatilitate a pieței.

La webinar vom vorbi despre:

  • Ce spun experții despre evoluția și perspectivele pieței imobiliare
  • Care este sentimentul investitorilor în piața imobiliară 
  • Protejează-ți investițiile în vederea continuării obținerii unor randamente pozitive
  • De ce perioadele de criză oferă (celor pregatiți) cele mai bune oportunități
  • Este momentul potrivit să fac prima investiție imobiliară?

GAZDELE WEBINARULUI

Eusebiu Burcaș

Am citit sute de cărți despre tehnici de tranzacționare, psihologia investitorilor și management de portofoliu. În final cred că 80% din investiție se bazează pe mindsetul investitorului și 20% pe cunoștințe, deși la început credeam că este vorba doar despre mecanică, matematică și decizii pur raționale.

Acum investesc mult mai relaxat, cu obiective pe termen mediu și lung și învăț din fiecare tranzacție. Ce simt? Cum iau decizia? Ce m-a influențat? Ce obiective am? Când voi marca profitul?  Cât îmi permit să pierd? etc.

Da, investițiile sunt importante dar nu sunt totul. Viața este mai importantă, relațiile sunt mai importante, timpul cu cei dragi este mai importat.

Dorel 

Niță

Dorel Niţă este un statistician cu o larga experienţă în domeniul cercetării şi dezvoltării de soluţii pentru analiza pieţei imobiliare şi evaluarea proprietăţilor, atât în ţară cât şi în străinătate.

In 2010, a fondat Analize Imobiliare, prima platformă de Real Estate Intelligence din Romania și a condus departamentul Data & Research a portalului Imobiliare.ro pâna în 2021, colaborând cu principalele banci, firme de consultanță, audit și evaluare, dezvoltatori și investitori prezenți în Romania.

A lansat primul sistem automat de evaluare din Romania (AVM), precum si alte soluții de analiză a pieței, utilizate anual de mii de agenți si evaluatori.

Georgian Marcu 

Georgian Marcu este fondatorul agentii imobiliare Green Angels, specializata in tranzactionarea proprietatilor imobiliare cu valoare arhitecturala.

Georgian a fost desemnat Agentul Imobiliar de reprezentare al Anului 2019, respectiv Agentul Imobiliar al Anului 2020.

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Află ce trebuie să stie orice investitor imobiliar in perioade de criză și condiții de volatilitate a pieței.

Copyright 2010-2022 Burcash - Managementul Banilor