Webinar GRATUIT - Miercuri, 11 nov, ora 19:00 

 Webinar GRATUIT

miercuri, 11 martie, ora 19:00 

7 MITURI despre Investiții, care te țin dependent de muncă și de o singură sursă de venit

În acest Webinar demontăm minciunile promovate de mass-media despre imaginea poleită a investitorului de la Hollywood și intrăm în culisele lumii investitorilor inteligenți, care înmulțesc banii fără să dubleze orele de muncă.

Știai că: 

 • 43% dintre români sunt dependenți financiar (salariul sau pensia sunt unica formă de venit)
 • doar 3 români din 10 economisesc lunar
 • mai puțin de 14% dintre români au obiceiul de a investi o parte din banii pe care îi câștigă, pentru a face mai mulți bani, mai eficient. 

Ne dedicăm foarte mult timp pentru a munci și a economisi. Însă pe termen lung, faptul că nu facem pasul următor, spre investiții, e ca și cum am duce un sac cu găuri pe care ne chinuim să îl tot umplem, la infinit.

Este o frică ce apare din lipsa de educație financiară. Nu aflăm asta din școală iar lipsa de cunoaștere paralizează acțiunea. Însă frica asta îți poate deveni prieten dacă ai informațiile corecte si suportul necesar.

Vrei sau nu, banii rezolvă problemele pe care lipsa banilor le crează. Poți amâna acest aspect al vieții tale ca să te afunzi și mai încrâncenat în muncă, sau poți face o schimbare acum.

O schimbare mică pentru care o să-ți mulțumești pe măsură ce vezi cum se schimbă mentalitatea ta și o dată cu ea, cercul social și stilul de viață.

Iar primul și cel mai mic pas pe care îl poți face acum, este să vii alături de mine la webinarul gratuit.

Eu sunt pregătit. Tu ai de gând să mai aștepți “momentul potrivit”?

Eusebiu Burcaș

The CASH Godfather

Mai puțin de 14% dintre români își folosesc banii inteligent, ca să câștige mai mult, cu efort mai puțin. Ești unul dintre ei?

Îți prezint 7 Motive care îți arată dacă acest webinar este pentru tine:

 • Vrei să intri în zona de investiții dar încă ți se pare o treabă complicată, doar pentru bogați sau tocilari lipiți cu ochii de grafice și monitoare
 • Ai  potențialul să investești dar nu știi de unde să începi ca să nu rămâi cu banii blocați
 • Ai experimentat piața investițiilor dar nu te-ai lămurit prea bine cum stau lucrurile
 • Nu ești genul de om care așteaptă “momentul potrivit” și nu mai crezi în câștiguri de milioane peste noapte
 • Știi și nu mai vrei să crezi că banii se fac greu – că poți avea ce vrei doar prin muncă multă și sacrificii
 • Vrei să îți transformi mai repede mentalitatea, de la cea de salvator de bani în cea de investitor inteligent, care circulă banii cu cap și înțelege jocul real al pieței.
 • Simți că te-ai plafonat financiar și parcă motivația de a face mai mulți bani scade, deși știi că încă nu ai stilul de viață pe care ți-l dorești.

După 24 de ani experiență și un faliment personal care m-a izbit puternic acum 20 și ceva de ani, pot spune cu mâna pe inimă că 80% din nivelul meu financiar ține de mentalitate și 20% de acțiunile pe care le fac.

 • Primești Metode testate prin care să-ți înmulțești banii inteligent ca să ieși din capcana gândirii: “trebuie să muncesc mai mult ca să trăiesc mai bine”
 • Ai acces în culise, la mentalitatea investitorilor profesioniști. Mulți dintre ei au pornit cu mai puțini bani decât ai tu acum.
 • Faci trecerea de la mentalitatea de “cheltuitor și salvator de bani” (care nu a îmbogățit pe nimeni), la cea de investitor concentrat pe creștere financiară.
 • Frica de a nu pierde sau bloca banii va fi doar un mit și vei putea filtra instant părerile “pasionaților” de cele care au contact adevărat cu realitatea investitorului inteligent.
 • Afli unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri ale oamenilor independenți financiar și cum poți să-l faci și tu cu ușurință, imediat după webinar.

*Webinarul are loc miercuri, 11 noiembrie, ora 19:00 

Eu sunt Eusebiu

Pe fond de entuziasm faci cele mai mari greșeli pentru că nu mai ții cont de principii. În cazul meu au fost două – am început să investesc bani împrumutați și nu am ținut cont de diversificare.

Piața și viața nu te iartă! Am luat o trântă soră cu moartea în colapsul bursier din 1997. Faliment personal. Mi-am învățat lecția. 

Câtiva ani am stat cuminte, am fost angajat și am (re)învățat să economisesc bani. Apoi m-am întors destul de timid în investiții. La început pe bursă apoi în afacerile proprii și mai târziu în imobiliare.


Am citit sute de cărți despre tehnici de tranzacționare, psihologia investitorilor și management de portofoliu. În final cred că 80% din investiție se bazează pe mindsetul investitorului și 20% pe cunoștințe, deși la început credeam că este vorba doar despre mecanică, matematică și decizii pur raționale.

Acum investesc mult mai relaxat, cu obiective pe termen mediu și lung și învăț din fiecare tranzacție. Ce simt? Cum iau decizia? Ce m-a influențat? Ce obiective am? Când voi marca profitul?  Cât îmi permit să pierd? etc.

Da, investițiile sunt importante dar nu sunt totul. Viața este mai importantă, relațiile sunt mai importante, timpul cu cei dragi este mai importat.


Acum investesc cu bucurie pentru a-mi suplimenta veniturile active, dar nu mai sunt pătimaș. Am ajuns la momentul în care cred că investițiile sunt doar un mod în care putem deveni mai buni, mai răbdători și mai înțelepți în câștigarea și gestionarea banilor. 

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Mai puțin de 14% dintre români își folosesc banii inteligent, ca să câștige mai mult, cu efort mai puțin. Ești unul dintre ei?

Copyright 2010-2020 Burcash - Managementul Banilor