Webinar GRATUIT

Joi, 6 iunie, ora 20:30

Clubul de carte Burcash

Sezonul 2, episodul 4

Dezbatem cartea lunii cu Călin Iepure și Grigorela Dimitriu

Go-giver este o parabolă despre altruism și generozitate și mai ales despre puterea pe care o avem fiecare dintre noi de a dărui și a adăuga valoare vieții celorlalți prin afacerile noastre sau prin simple gesturi de zi cu zi.

Cartea vorbește și despre „Cele Cinci Legi ale succesului stratosferic” care, potrivit celor doi autori, au ajutat oameni de afaceri să își consolideze businessurile, oamenii de vânzări să vândă mai mult și să aibă clienți mai fericiți.

Salut, sunt Eusebiu

Sunt educator financiar, antreprenor, consultant de investiții, consultant certificat Profit First și “doctor” de afaceri.

S-ar putea spune că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. 

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun.

Find un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. 

Ca și întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei. 

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea.

Am consiliat afaceri în crearea de strategii, gestionarea banilor, contruirea de procese, sisteme și proceduri și repoziționarea în piață.

Din 2017 am implementat cu succes în afacerea mea și în alte peste 450 de companii Metodologia PROFIT FIRST.

Invitați speciali:

Călin Iepure

Călin îi ghideză pe oamenii de business să aibă impact real asupra celor din jur. Face asta prin discursurile, workshopurile, trainingurile, sesiunile de consultanță și mentoring pe care le susține.

Călin are o experiență de peste 2100 de ore de vorbit în public, 1500 de ore de moderare și facilitate și 1200 de ore de coaching și consultanță

Grigorela Dimitriu

Grigorela este co-fondatoarea brandului YOKKO Fashion, o companie romaneasca de productie si retail de imbracaminte pentru femei, infiintata in 1997. In prezent YOKKO este recunoscut datorita tinutelor de ocazie si business pe care le creeaza.

Compania produce, anual, peste 10.000 sacouri, 20.000 de rochii, 50.000 de tricouri si bluze, dar si alte 12.000 de produse de imbracaminte.

Intră în clubul de carte și învață despre afaceri alături de mine și invitații mei

Copyright 2010-2024 Burcash - Managementul Banilor