Datele de facturare

campurile cu * sunt obligatorii

România

Comanda ta:

Produse
Cantitate
Preț
8 decizii pentru bunastare
Economisesti 403.00 lei (67.17%)
-
+
197.00 lei
Produs
Total
1
8 decizii pentru bunastare
8 decizii pentru bunastare × 1
197.00 lei
Subtotal 197.00 lei
Total 197.00 lei (include 31.45 lei TVA)

Metoda de plata

Alege metoda prin care vrei sa platesti pentru curs

 • Plătește cu cardul tău bancar.
Prin plasarea comenzii esti de acord cu termenii si conditiile noastre.

Ce primesti

 • 9 video-uri CLARE și la obiect

  Fiecare video îți explică în detaliu cum să iei decizia corectă fără compromisuri

 • 16 instrumente PRACTICE de management financiar

  Pentru fiecare decizie, vei avea exercitii, checklisturi si exceluri in care să lucrezi.

 • BONUS: 3 webinarii de IMPLEMENTARE

  Ne vedem la webinar în 14 martie, 28 martie și 18 aprilie, de la ora 19 pentru a vorbi despre toate provocările tale.

 • BONUS EXCLUSIV - a doua părere

  Dacă te afli în fața unei achiziții de valoare mare, vrei să începi un plan de investiții și ți-e frică să nu faci o mișcare greșită la început de drum, te voi ajuta personal să iei decizia corectă, luând în calcul variabilele tale și variabilele pieței din 2019. (facem asta la telefon pe baza unei programari – in limita a 15 minute)

Ce spun cei care au cumparat cursul

Faptul ca am participat la cursurile tale mi-a schimbat total modul de a ma raporta la bani, atât personal, cât și în firma. Sunt informatii pe care nu le-am mai găsit nicăieri și probabil mi-ar fi luat ani întregi de greșeli și bani cheltuiți degeaba ca să învăț ce am învățat de la tine în câteva ore.
La ultimul curs, 8 decizii, cea mai importanta informație pentru mine a fost realizarea ca achiziționarea unei mașini noi e cea mai neinspirata alegere dpdv financiar, asa ca în loc sa schimb una dintre masini, am decis sa vindem a doua mașina și sa o păstrăm pe cea veche.

Ioana Neamtu- 14 februarie 2019
Antreprenor & Terapeut

Cursul m-a ajutat enorm . In primul rand am facut o refinantare pentru a acoperi un card de cumparaturi cu dobanda si comisioane foarte mari. Am prins gustul investitiilor si investesc intr-un depozit in aur. Agenda fermoar m-a facut sa observ o imagine de ansamblu la cati bani mi se duc pe vicii. M-a facut sa-mi tin cheltuielile sub control si cumpar ceea ce am nevoie. Orice ban pe care il fac pe langa salariu merge in investitii in cea mai mare parte. Mi-as fi dorit ca aceste informatii sa le fi aflat mai devreme. Am 38 de ani, puteam economisi de mult timp.

Iana Mihai- 17 februarie 2019
Cursant

Garantie 100%

In timp, te asigur ca suma platita pe acest curs o sa fie nesemnificativa in comparatie cu veniturile pe care le vei obtine prin luarea deciziilor corecte.

Nu ai nimic de pierdut. Daca nu esti multumit de informatiile primite iti primesti garantat banii inapoi in termen de 30 zile. Fara intrebari suplimentare.