Datele de facturare

campurile cu * sunt obligatorii

România

Comanda ta:

Produse
Cantitate
Preț
Acceleratorul de vanzari PRO
Economisești 398 lei
-
+
447.00 lei

Metoda de plata

Alege metoda prin care vrei sa platesti pentru curs

Prin plasarea comenzii esti de acord cu termenii si conditiile noastre.

Ce primești

  • 6+2 module video

    Îți vei structura sistemul de vânzări astfel încât să te ajute să-ți poziționezi produsul/servicul cu cel puțin 10% mai scump, vei știi cum să creezi o ofertă profesionistă si metodele prin care poți să îți crești pâlnia de vânzări cu cel puțin 20% .

  • 12 instrumente PRACTICE

    Pentru fiecare modul, vei avea exerciții, pdf-uri, checklisturi și exceluri în care să lucrezi concret cu cifre și strategii.

  • Suport pe platforma și acces la comunitatea BurCASH

    Îți răspund la întrebările pe care le ai în secțiunea de comentarii din platforma sau în comunitatea creată pe Facebook.

Ce spun cei care au cumparat cursul

Eusebiu este unul dintre cei mai buni traineri pe care îi are la ora actuală ţara noastră. Pasiunea lui pentru domeniile în care susţine traininguri te învăluie încă de la primele sale cuvinte. Este o încântare şi o onoare pentru noi să-l avem permanent ca trainer şi speaker la suita de evenimente Business Days.

Laszlo Pacso
Antreprenor, Fondator Business Days

Garantie 100%

În timp, te asigur că suma plătită pe acest curs o sa fie nesemnificativă în comparație cu veniturile pe care le vei obține.

Nu ai nimic de pierdut. Dacă nu ești multumit de informațiile primite îți primești garantat banii înapoi în termen de 30 zile. Fără întrebări suplimentare.