Datele de facturare

campurile cu * sunt obligatorii

Comanda ta:

Produse
Preț
Investitii pe pilot automat - Silver (rate) x1
436.00 lei
Investitii pe pilot automat - Silver x1
871.00 lei
Investitii pe pilot automat - Gold (rate) x1
845.00 lei
Investitii pe pilot automat - Gold x1
1,689.00 lei
Investitii pe pilot automat - Platinum (rate) x1
1,625.00 lei

Ce primesti

Investitii pe pilot automat - Silver (rate)

Metoda de plata

Alege metoda prin care vrei sa platesti pentru curs

  • Plătește prin transfer bancar

Prin plasarea comenzii esti de acord cu termenii si conditiile noastre.

Ce primesti

  • 6+1 săptămâni de curs

    În funcție de pachetul ales ai acces la 6+1 webinarii live sau înregistrate

  • 9 instrumente PRACTICE
  • Acces in comunitatea BurCASH Republik
  • Acces pe viata la update-uri.

Ce spun clienții noștri

Faptul ca am participat la cursurile tale mi-a schimbat total modul de a ma raporta la bani, atât personal, cât și în firma. Sunt informatii pe care nu le-am mai găsit nicăieri și probabil mi-ar fi luat ani întregi de greșeli și bani cheltuiți degeaba ca să învăț ce am învățat de la tine în câteva ore.
La ultimul curs, 8 decizii, cea mai importanta informație pentru mine a fost realizarea ca achiziționarea unei mașini noi e cea mai neinspirata alegere dpdv financiar, asa ca în loc sa schimb una dintre masini, am decis sa vindem a doua mașina și sa o păstrăm pe cea veche.

Ioana Neamtu- 14 februarie 2019
Antreprenor & Terapeut

Cursul m-a ajutat enorm . In primul rand am facut o refinantare pentru a acoperi un card de cumparaturi cu dobanda si comisioane foarte mari. Am prins gustul investitiilor si investesc intr-un depozit in aur. Agenda fermoar m-a facut sa observ o imagine de ansamblu la cati bani mi se duc pe vicii. M-a facut sa-mi tin cheltuielile sub control si cumpar ceea ce am nevoie. Orice ban pe care il fac pe langa salariu merge in investitii in cea mai mare parte. Mi-as fi dorit ca aceste informatii sa le fi aflat mai devreme. Am 38 de ani, puteam economisi de mult timp.

Iana Mihai- 17 februarie 2019
Cursant

Garantie 100%

În timp, te asigur ca suma plătita pe acest curs o sa fie nesemnificativă în comparație cu veniturile pe care le vei obține prin investițiile corecte.

Nu ai nimic de pierdut. Dacă nu ești mulțumit de informațiile primite îți primești garantat banii înapoi în termen de 30 zile. Fără întrebări suplimentare.