Burcash.ro prezinta cel mai complex curs online pentru echilibrul financiar în familie din România 

1 + 1 = NOI. ​


Curs COMPLET pentru o VIAȚĂ prosperă în DOI

Învață cum să securizezi banii familiei și să preiei controlul asupra finanțelor, fără divergențe cu partenerul, ci cu dragoste pentru un viitor prosper.


Ți s-a întâmplat vreodată să simți că responsabilitățile financiare din cadrul familiei, nu se potrivesc deloc cu ce era în imaginația ta și devii tot mai obosit în încercarea de a le face pe toate bine? 


De la gestionarea noilor cheltuieli, până la crearea de economii, alegerea asigurărilor potrivite, achitarea datoriilor din urmă, dar și investițiile pentru viitorul copiilor - acestea sunt liste interminabile de “To Do”, care nu pot fi îndeplinite decât cu mai mult cash.  


La începutul relației noastre Sebi visa profituri fabuloase și risca foarte mult. Deși avea studii economice și era autorizat ca broker, și-a riscat toți banii și s-a ars.


Cipriana Burcaș

În câteva luni am pierdut toți banii. Zeci de mii de dolari la vreme aceea. A trebuit să mă bazez pe ajutorul Ciprianei și al părinților, pentru că eram practic falit.

Poate că și tu acum, te simți copleșit și nu știi de unde să mai astupi găurile din buget. 


Sau poate ai făcut deja o mulțime de mișcări financiare „corecte”, dar încă nu ești sigur dacă ești pe calea cea bună pentru ceea ce VREI și POȚI să obții de la viață.


Poate că ești o persoană chibzuită, și îți place să-ți justifici fiecare cheltuială că fiind una pertinentă, însă partenerul tău cheltuie impulsiv, și simte nevoia să se recompenseze frecvent cu lucruri materiale, chiar dacă nu are un motiv anume. 


Pe când crezi că v-ați armonizat finanțele, se strică ceva în casă, și frustrările și discuțiile revin...Când tu credeai că ai rezolvat problema.

Cum ai putea să faci rost de banii de care ai nevoie, să te bucuri de ei în armonie, fără certuri și reproșuri, și mai ales…


Cum ai putea să te acomodezi cu ideea banilor în comun, când ai trăit o viață întreagă pe cont propriu?

Indiferent de situația în care te afli,  știu că vrei să te simți încrezător în deciziile tale financiare, astfel încât să te întorci la lucrurile care te bucură.


Misiunea mea aici, este să mă asigur că știi să faci următorul pas și să-ți construiești un viitor financiar mai bun pentru tine și familia ta.


Am creat acest curs, 1+1=Noi, ca să îți arăt practic, cum banii lucrează pentru familia ta, și nu împotriva ei. 


Însă, ca să înțelegi asta, este nevoie să lucrezi la tiparele și convingerile despre bani, să îți cunoști personalitatea financiară, ca să poți să formezi o echipă financiară sănătoasă, și mai apoi să transmiți asta și copiilor tai. Acest curs se adresează

Cuplurilor și familiilor tinere care au înțeles că e nevoie să faca mai mult, pentru bunăstarea lor.  Acelor persoane care au înțeles că iubirea nu-i de-ajuns când vine vorba de bani, ci că e nevoie de cunoștințe de specialitate și multă, multă înțelegere. 


Acele persoane care au deja o experiență de viață, au făcut diferite investiții și achiziții, au întâlnit provocări pe parcurs și au observat că dau de niște blocaje, iar și iar.


Acești oameni, ca și tine, au provocări concrete în privința banilor: vor să-și achite datoriile și să rămână cu economii la final de lună, economisesc pentru educația copiilor, vor să-și eficientizeze finanțele ca să le ajungă și pentru pensii și pentru concedii. 


Mai mult,  nu știu în ce să investească: bursă sau imobiliare? Și-și doresc o casă mai mare o dată ce fac doi copii. Totuși, rațional vorbind, nu înțeleg de ce nu reușesc să depășească un anumit plafon, în ciuda faptului că muncesc din greu și duc un trai decent. Doar au făcut tot ce era de făcut…


Sau poate nu?

Îți prezentăm

1+1= Noi


Cel mai complex curs despre finanțele în familie

Structurat sub forma unui curs online, 1+ 1= Noi te ajută să înțelegi mecanismele banilor, atât emoțional, cât și practic, și să îi armonizezi în familia ta.


Vei deprinde abilitatea de a cunoaște și analiza fiecare decizie din viața de familie și de a previziona riscuri și repercusiuni. 


Programul cuprinde informații, tehnici, metode și instrumente care, parcurse cu foaia și creionul împreună cu partenerul tău la Ora de Bani, îți vor aduce claritatea de care ai nevoie că să gestionezi banii la comun și să ajungi la rezultatele pe care le dorești, indiferent de obiceiurile precedente (nesănătoase) ale fiecăruia. 

 

Pe parcursul celor 10 ore de curs (structurate în 9 module), Eusebiu Burcaș, creatorul acestui curs, îți va împărtăși din experiența lui, cumulată în peste 25 de ani de lucru în antreprenoriat și consultanță financiară și alți 20 de ani alături de soția lui Cipriana, alături de care a reușit să treacă de un faliment personal, a reușit să susțină dobânzi de 160%, și a generat randamente anuale de 40% din investiții. 


Toate aceste informații și instrumente, dacă sunt parcurse în mod corespunzător, sunt de fapt baza prosperității și a bunăstării la nivel de familie. Pentru prima dată, vei avea șansa să fii tu persoana responsabilă de familia ta, să nu mai dai vina pe partenerul tău, să nu mai vrei să-l schimbi, ci să înțelegeți “altfel” frumusețea călătoriei financiare în doi.  

INVESTIȚIA TA ÎN CURS

Am încredere că vei începe să îți reorganizezi veniturile și cheltuielile în familie luând aceasta decizie corectă și gândindu-te și la viitorul copiilor tăi. 


În cadrul acestui curs vei parcurge 9 module, în care vei descoperi cum să te aliniezi cu partenerul tău că să generați la comun mai mulți bani, fără să simțiți presiunea evenimentelor (importante) din viața voastră.

ACCES BASIC

50% reducere

de la 720 lei

​LEI
360
 • Acces pe viață la lecțiile video
 • Peste 20 de instrumente practice și foi de lucru printabile
 • Acces la grupul privat și comunitatea Burcash
 • Webinar înregistrat - 10 exerciții ca să îți descoperi și armonizezi tiparul în cuplu
 • Webinar înregistrat - Ghid complet de investiții pe scenarii de risc și buget
 • Acces la viitoarele upgrade-uri ale programului și resurse suplimentare

Adevarul e că ...

Știai că..

Lumea banilor este emoțională

Din păcate, mulți dintre noi, la un moment dat, am avut o atitudine de frică și dependență față de bani.


Am uitat să conștientizăm că noi suntem sursa infinită care poate genera mai mult, dacă investim în skill-urile și educația noastră. 


De aceea, lăsându-ne să fim influențați de bani, ajungem să ne simțim bine, doar când zerourile din bancă corespund standardelor noastre.


Dar cum ar fi să influențăm noi zerourile, cu starea noastră de spirit, schimbându-ne atitudinea și emoțiile față de bani?

Convingerile stau în spatele a 90% din ceea ce câștigăm


Știai că majoritatea convingerilor noastre despre bani au fost absorbite (inconștient) când aveam 0-7 ani? Fiecare partener vine în relație cu un bagaj informațional și comportamental deja format.


Misiunea celor doi parteneri este să descopere ce se află în bagajul personal, să despacheteze totul pe masă și de-acolo să construiască echipa financiară.


Fiecare dintre parteneri va încerca să își impună propriul stil financiar asupra celuilalt, dar o dată ce sunt conștienți de poziționarea lor, nivelul de toleranță al diferențelor va crește.


Nivelul de merit ne trage în sus sau ne sabotează


Nivelul de merit se formează încă din copilărie, atunci când suntem lăudați sau pedepsiți în diferitele contexte sociale: la școală sau acasă. Atunci învățăm că nota 10 înseamnă laudă, dar uităm să fim atenți dacă am obținut-o prin stres sau cu relaxare.


Mergem prin viață, dorindu-ne 10 în fiecare interacțiune, însă o facem cu constrângeri. Bunăstarea din interior este defapt o “reastare”, și deci, manifestăm lucrurile cu greutate.


Dacă în copilărie învățăm că a lua nota 5 este rușinos, mintea subconștientă înțelege că “nu merită”, că “nu e bună” și aceste sentimente vor sabota cu orice preț viața financiară de adult.

Îți prezentăm 1+1= Noi

Cel mai complex curs despre finanțele în familie

Structurat sub forma unui curs online, 1+ 1= Noi te ajută să înțelegi mecanismele banilor, atât emoțional, cât și practic, și să îi armonizezi în familia ta. Vei deprinde abilitatea de a cunoaște și analiza fiecare decizie din viața de familie și de a previziona riscuri și repercusiuni. 


Programul cuprinde informații, tehnici, metode și instrumente care, parcurse cu foaia și creionul împreună cu partenerul tău la Ora de Bani, îți vor aduce claritatea de care ai nevoie ca să gestionezi banii la comun și să ajungi la rezultatele pe care le dorești, indiferent de obiceiurile precedente (nesănătoase) ale fiecăruia. 

 

Pe parcursul celor 10 ore de curs (structurate în 9 module), Eusebiu Burcaș, creatorul acestui curs, îți va împărtăși din experiența lui, cumulată în peste 25 de ani de lucru în antreprenoriat și consultanță financiară și alți 20 de ani alături de soția lui Cipriana, alături de care a reușit să treacă de un faliment personal, a reușit să susțină dobânzi de 160%, și a generat randamente anuale de 40% din investiții. 


Toate aceste informații și instrumente, dacă sunt parcurse în mod corespunzător, sunt de fapt baza prosperității și a bunăstării la nivel de familie. Pentru prima dată, vei avea șansa să fii tu persoana responsabilă de familia ta, să nu mai dai vina pe partenerul tău, să nu mai vrei să-l schimbi, ci să înțelegeți “altfel” frumusețea călătoriei financiare în doi.  

INVESTIȚIA TA ÎN CURS

Am încredere că vei începe să îți reorganizezi veniturile și cheltuielile în familie luând aceasta decizie corectă și gândindu-te și la viitorul copiilor tăi. În cadrul acestui curs vei parcurge 9 module, în care vei descoperi cum să te aliniezi cu partenerul tău ca să generați la comun mai mulți bani, fără să simțiți presiunea evenimentelor (importante) din viața voastră.

ACCES BASIC

 

​LEI
720
 • Acces pe viață la lecțiile video
 • Peste 20 de instrumente practice și foi de lucru printabile
 • Acces la grupul privat și comunitatea Burcash
 • Webinar înregistrat - 10 exerciții ca să îți descoperi și armonizezi tiparul în cuplu
 • Webinar înregistrat - Ghid complet de investiții pe scenarii de risc și buget
 • Acces la viitoarele upgrade-uri ale programului și resurse suplimentare
 • 2 Sesiuni de întreări și răspunsuri de 90 min fiecare

3 motive pentru care 1+1= Noi este unic

1

Este un curs practic [+]

2

Ai alaturi de tine un mentor dedicat [+]

3

Obții beneficii cuantificabile în bani [+]

Cursul include peste 20 de instrumente practice și este organizat în 9 module

Modulul 1 - Cum funcționează lumea financiara? Harta ca să nu te pierzi.

 • Care este piramida financiară și cum treceți împreună de la un nivel la altul.
 • Aisbergul financiar și de ce unii fac mai mulți bani decât alții.
 • Care este formula averii nete și ce avere ar trebui să aveți la nivel de cuplu?
 • Circuitul banilor și cum să ai un cashflow pozitiv?

Instrumente practice : 

 • Tehnici ca să fructifici circuitul banilor în avantajul tău și să-ți influentezi partenerul să te urmeze

Modulul 2 - Convingeri și tipare financiare în cuplu. Avantaj sau luptă?

 • Nivelul de inteligență financiară a cuplului – cheia abundenței
 • Ce sunt tiparele financiare și cum le schimbăm?
 • Cum ne blochează tiparele financiare la nivel subconștient?
 • Cum să eviți certurile despre bani o dată pentru totdeauna?
 • De ce nu economisim? Convingeri nesănătoase și antidot ca să le depășești

Instrumente practice : 

 • Test – Autoevaluare a personalității financiare a partenerilor
 • Test – Află-ți adevăratele convingeri negative despre bani
 • Tabloul stării tale de sănătate financiară (excel)
 • Test - Stilul relației în raport cu banii. 
 • Exercitiu – Cei 4 genunchi ca să rezolvi conflictele despre bani în cuplu
 • Top 50 de convingeri negative despre bani și antidotul lor.

Modulul 3 - Derapaje financiare și cum te redresezi?  

 • Cele 3 comportamente deviante
 • Infidelitatea financiară și ce presupune
 • Incestul financiar și de ce este cel mai dur derapaj
 • Dependența financiară și cercul vicios între parteneri
 • Metode de corecție a comportamentelor deviante

Modulul 4 - Bugetul familiei. Piatra de temelie pentru prosperitate 

 • 5 provocări pentru banii familiei
 • Cum administrăm banii familiei?
 • Câți bani vom gestiona împreună de-a lungul unei vieți în funcție de venitul lunar
 • Cum împarți banii în procente ca să ajungă pentru toți și toate?
 • Ce trebuie să conțină folderul finanțelor personale?
 • Cum construiești și administrezi un fond de urgență?

Instrumente practice : 

 • Cashflow familiar lunar (excel)
 • Video – Cum să îți faci bugetul în funcție de cât câștigă familia ta?

Modulul 5 - Obiective financiare majore – Casa și Mașina 

 • Cum calculezi costul real al achiziției casei cu credit?
 • ​Să cumpăr sau să închiriez? Folosește calculatorul din curs
 • ​Ce casă îți poți permite de fapt?
 • ​La ce grad de îndatorare te poți expune?
 • Ce mașină îți permiți? Cu banii jos sau cu credit?

Instrumente practice : 

 • Obiceiuri și ritualuri financiare sănătoase care să-ți ușureze deciziile majore din viață
 • 21 de lucruri la care să te uiți înainte să iei o casă (PDF)
 • ​Care sunt costurile de întreținere ale mașinii și cum le calculezi?
 • ​Checklist pentru achiziția mașinii
 • ​Calculator Amenajare Apartament (excel)
 • ​Simulator credite (excel)

Modulul 6 - Investiții. Unde-s doi puterea crește.   

 • Ce profil de risc aveți și de unde vin diferențele de opinii privind investițiile
 • Afla cu acest simulator de investiții, unde poți ajunge la un randament de 6%
 • Cum să-ți aloci eficace activele în funcție de venitul tău
 • Care este portofoliul de investiții recomandat pentru orice tip de anotimp
 • Ce este piramida investitiilor și unde te afli acum
 • Unde să investești dacă ești nemulțumit de dobânda de la bancă

Instrumente practice : 

 • Test – Află-ți profilul de risc și înțelege-ți posibilitățile
 • ​Video - 5 pași concreți de investire în funcție de profilul de risc
 • ​Bibliografie pentru investitori (pdf)

Modulul 7 - ABC-ul financiar pentru copii 

 • Ce ai învățat tu de acasă despre bani și ce vrei să învețe copiii tăi
 • Pilonii educației financiare pentru copii
 • Cum pregătești viitorul financiar al copiilor prin economii pentru educație?
 • Cum vorbești cu copii ca să aibă tipare financiare sănătoase?
 • Cum distribui corect cheltuielile cu copiii?

Instrumente practice : 

 • Cheltuieli de școlarizare cu copilul  (excel)
 • Lecția de investiții pentru copii (pdf) 

Modulul 8 - Nunta. Profit sau pierdere? 

 • Misterul banilor de la nuntă și cum faci să nu-ți fugă printre degete
 • Ce fac cu banii de după nuntă?

Instrumente practice : 

 • Model de buget nuntă (excel)

Modulul 9 - Echilibrul banilor se citește în stilul de viață  

 • Importanța hobby-urilor și cât buget alocăm pentru distracție
 • Călătoriile și vacanțele
 • Viața socială și costurile ei
 • Sănătatea și siguranța familiei

Instrumente practice : 

 • Test valori ca să-ți înțelegi prioritățile pentru cheltuieli și să eviți divergențele cu partenerul
 • Top tips & tricks ca să-ți organizezi o vacanță chiar și atunci când nu ai buget suficient

BONUSURI:

BONUS 1 Webinar înregistrat - 10 exerciții ca să îți descoperi și armonizezi tiparul în cuplu. Voi vorbi despre fiecare tipar în parte, de unde a apărut și cum se echilibrează. Voi oferi exerciții de extindere a zonei de confort pentru vindecarea tiparului și armonizarea cu partenerul.


BONUS 2 Webinar înregistrat - Ghid complet de investiții pe scenarii de risc și buget. Voi explica practic ce să faci de la A la Z cu primii 100 de euro investiți, cum găsești cel mai potrivit broker și în ce acțiuni să investești. Iar dacă ai bani de imobiliare, îți voi spune la ce indicatori să te uiți, și cum să folosești banca în avantajul tău.


Acces pe viațî la update-uri.
Acces în comunitatea

Despre Eusebiu Burcaș

Sunt căsătorit de peste 21 de ani cu Cipriana. Împreună avem o minune de fetiță, pe nume Maria-Ivanna, școlăriță în clasa I. 


Familia este pentru mine una din primele trei valori fundamentale. Tot efortul nostru este dedicat bunăstării familiei și ajutorului celor de lângă noi.


Facem asta și prin educația financiară pe care o oferim cu generozitate de peste 12 ani pentru copii, tinerii și familiile de români din țară și diaspora.

Ce spun cursanții care au parcurs cursul offline?

Am filmat acest curs într-un grup restrâns, la Golden Tulip din Cluj-Napoca, în 2018.

Daniel Oltean

Antreprenor

"Am învățat să fiu mai atent cu banii"

În urma acestui curs, am învățat să fiu mai atent cu banii și să nu îi mai arunc pe fereastră. M-a ajutat să am o viziune mai clară asupra tuturor cheltuielilor. Asta e cea mai bună: am implementat minimalismul. Am redus cât de mult s-a putut din haine și alte lucruri și acum cumpăr doar chiar când am nevoie de acele lucruri. Interesul meu a fost și va fi economisirea și investițiile. Pentru mine a fost relevantă discuția despre opțiunile de investiții pe termen lung și pentru mine acea parte a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care vor să își facă ordine în finanțele personale. Cu atât mai mult cu cât sunt căsătoriți.

Ioana Huza

Managing Director

"Își merită banii"

Ar trebui să cumpere cursul toți cei care își doresc să știe cum să administreze mai bine finanțele familiei, împreună cu cei care nu știu că e bine să faci economii și ce să faci cu aceste economii. De asemenea, cursul e potrivit pentru cine are niște noțiuni financiare și dorește să confirme că ceea ce face e corect sau vrea să afle noi metode pentru a-și atinge scopurile financiare. Din curs afli ‘Good practices’ sau ‘Best practices’ cu privire la finanțele familiei. Aș recomandă cursul prietenilor mei deoarece ‘își merită banii’ datorită calității informațiilor financiare oferite.

Memonia Boghian

Medic

​"Recomand cursul familiilor la început de drum"

Cursul a fost structurat foarte bine și toate informațiile au fost valoroase. În cazul nostru am pornit cu lucrurile esențiale, cu bugetul familiei. La noi existau 2 categorii în buget: cheltuieli uzuale și economii ( cu acestea din urmă nici nu reușeam să fim constanți). Am implementat varianta de gestionare a veniturile prezentată în curs, am revizuit stilurile noastre de cheltuit și rezultatele au apărut din prima luna. Recomand cursul familiilor la început de drum sau oricărei persoane care nu a avut parte de educație financiară.

Ce beneficii te așteaptă?

 • Îți vei structura bugetul familiei ca să investești minim 10% din ceea ce câștigi și să reduci cheltuielile cu 7%-8%.
 • Vei învață cum să discuți cu partenerul astfel încât să reduci diferențele de opinie asupra banilor și să rezolvi problema egalității finanțelor, mai ales când veniturile voastre diferă
 • Vei ști cum să întocmești un plan financiar al familiei care să includă procentele corecte pentru cele 3 fonduri: fondul de urgență, de economii, de investiții
 • Vei ști care este cel mai oportun moment să achiziționezi o casă, ce sumă ar trebui să aloci și dacă merită efortul să plătești o rată lunară pentru a deține un imobil
 • Vei ști “cât te costă un copil” și cum să planifici corect pentru educația sa, iar mai apoi să-i insufli dragostea pentru educația financiară

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

 • Nu vei ști să-ți faci partenerul să fie interesat de administrarea banilor, nu doar de cheltuirea lor
 • Nu vei ști cât să economisești astfel încât să ai același confort și la pensie
 • Nu vei ști ce sumă de bani ar fi potrivită pentru achiziționarea unei mașini și cum îți impactează această decizie situația financiară
 • Nu vei ști cum să îți creezi o plasă de siguranță, cât de important este să investești și în ce anume
 • Nu vei ști ce cheltuieli să prevezi pentru apariția unui copil în familie
 • Nu lei vei putea oferi o educație financiară bună copiilor tăi
 • Nu vei ști să iei cele mai importante decizii împreună cu partenerul de viață, exact la momentul potrivit și fără îndoieli

INVESTIȚIA TA ÎN CURS

Am încredere că vei începe să îți reorganizezi veniturile și cheltuielile în familie luând aceasta decizie corectă și gândindu-te și la viitorul copiilor tăi. În cadrul acestui curs vei parcurge 9 module, în care vei descoperi cum să te aliniezi cu partenerul tău ca să generați la comun mai mulți bani, fără să simțiți presiunea evenimentelor (importante) din viața voastră.

ACCES BASIC


​LEI
720
 • Acces pe viață la lecțiile video
 • Peste 20 de instrumente practice și foi de lucru printabile
 • Acces la grupul privat și comunitatea Burcash
 • Webinar înregistrat - 10 exerciții ca să îți descoperi și armonizezi tiparul în cuplu
 • Webinar înregistrat - Ghid complet de investiții pe scenarii de risc și buget
 • Acces la viitoarele upgrade-uri ale programului și resurse suplimentare
 • 2 Sesiuni de întreări și răspunsuri de 90 min fiecare
100%

MONEY BACK
 GUARANTEE

În timp, te asigur că suma plătită pe acest curs o să fie nesemnificativă în comparație cu veniturile pe care le vei obține împreună cu partenerul tău. Nu ai nimic de pierdut. Dacă nu ești multumit de informațiile primite îți primești garantat banii înapoi în termen de 30 zile. Fără întrebări suplimentare.

100%

CONTINUT
ORIGINAL 

Îți garantez originalitatea materialelor și a instrumentelor de lucru din acest curs. Materialele au fost create și gândite în întregime de mine și echipa BurCASH, în urma certificărilor de specialitate din domeniu. Vei primi un suport de curs ca să lucrezi mai organizat și țintit.

Este cursul pentru tine?

A fost gândit pentru  

 • Oricine își dorește să își crească veniturile într-un mod organizat, fără “tunuri” peste noapte;
 • Cuplurile care și-au propus să aibă relații mai armonioase; să înceteze discuțiile în contradictoriu despre bani;
 • Cuplurile la început de drum care plănuiesc să își facă o nuntă pe profit;
 • Persoanele divorțate, care simt presiunea numai pe umerii lor și au nevoie de o hartă financiară clară;
 • Antreprenorul care vrea să-și facă ordine în finanțele din familie, fără să mai scoată bani din firmă
 • Părintele ce vrea să-și educe copilul responsabil și să-i inspire ABC-ul educației financiare atunci când acesta arată un interes față de bani

Nu se potrivește

 • Celor care nu își doresc să colaboreze cu partenerul și vor să rămână cu bugetul independent;
 • Celor care au obiective financiare scrise pe 5 ani și știu exact cum să-și mărească sursele de venit pasiv;
 • Celor care au relații de cuplu perfecte și nu au nevoie de o abordare nouă asupra finanțelor în familie;
 • Celor care nu se confruntă cu stres și frustrări diverse despre bani pe care nu le înțeleg;
 • Celor care știu să investească, să economisească și să aibă un echilibru între viața personală și cea profesională;
 • Celor care au cel puțin două surse de venit, nu au un credit de achitat, economisesc în fiecare luna, investesc într-o pensie facultativă și au un fond de rezervă pe minim 3 luni

Întrebări frecvente

Când și cum primesc acces la materiale?

Cât durează să parcurg cursul?

Cum pot interacționa cu Eusebiu și cu ceilalți colegi din curs?

Unde se ține cursul?

Pot participa dacă sunt single?

Am pierdut datele de acces. Pot să le reprimesc?

Cum plătesc?

Copyright 2010-2020 Burcash - Managementul Banilor