MASTERMIND „PROFIT FIRST

Lucrează timp de 6 săptămâni „pe cord deschis” pentru a genera și crește profitul lună de lună.

Durată de desfășurare: 20 sept - 11 oct 2022

Testimonial:

Conceptul PROFIT FIRST mi-a generat un nou sens de acțiune! Profitul e sensul central al existenței unei afaceri si combustibilul intern al unui antreprenor...

Eusebiu Burcas

Cash Godfather

”Felicitări, ați făcut profit luna trecută!” îți spune contabila zâmbind. 

Tu îți aduni gândurile și încerci să înțelegi ce-ți spune, dar te trec sudori reci si îți vezi  contul bancar aproape gol și mâine este data de 25. O nouă grămadă de impozite, TVA și salarii. 

Cum o mai scoți la capăt și luna asta?


Încă îți sună ironic în minte felicitările contabilei....


Îți imaginezi cum ar fi să faci profit în fiecare lună sau măcar în fiecare trimestru și să-l vezi efectiv în cont sau în buzunarul tău?


Cum ar fi să nu mai aștepți cu sufletul la gură următoarea încasare pentru a-ți plăti din urmă impozitele și facturile restante? Cum ar arăta o lună în care nu ești nevoit să dai explicații furnizorilor cu facturi scadente dar pe care nu-i poți plăti.


Din momentul în care am început să folosesc această metodă, am avut claritate pentru fiecare încasare. Știam unde și cât la sută din ea va ajunge în fiecare "cutiuță". Asta ne-a făcut să avem mai mult entuziasm la fiecare proiect câștigat! Mulțumim!

Nevoia acestui program a apărut din feedback-ul generos al celor câteva zeci de antreprenori care au implementat acest sistem în urma programelor de Business Mastermind sau de coaching individual.


Toți cei care au implementat sistemul mi-au spus că nici măcar nu visau să mai ajungă într-o zi la liman, să vadă cum sporește contul lor de profit lună de lună. 


Facem acest program cu maxim 24 de antreprenori, din care 2 locuri sunt oferite ca și  burse gratuite pentru afaceri bune, cu potențial care nu-și pot permite să achite acum, taxa de participare. 


Acest concept reprezintă o privire foarte pragmatică asupra motivației reale de a face business.


Atât timp cât afacerile sunt orientate spre profit, scopul lor este să genereze profit atât contabil cât și în realitate.


Cum să ieși din cursa în care profitul lunar este continuu reinvestit în business și ultimul plătit este fondatorul/acționarul? O structură simplă de conturi și acțiuni periodice îți vor oferi o imagine foarte realistă asupra afacerii tale. 


Te rog gândește-te la acest program ca și la o extraordinară oportunitate de a te plăti ca antreprenor, ca fondator și mânuitor de bani.


Mai multe minți vor gândi întotdeauna mai bine decât una și un mentor bun te va opri de la greșeli majore cu costuri ireparabile.


!!! Acesta NU ESTE UN CURS DE FINANȚE ci un grup de lucru în care veți primi instrumente și veți lucra efectiv ”pe cord deschis” pentru a genera și crește profitul lună de lună . 

Despre Eusebiu Burcas

Cred că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. Am cunoscut-o pe străbunica mea care era foarte  persuasivă și tranșantă când venea vorba de negocieri și planuri de lucru. Un excelent manager.

 

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. Am încercat să fiu și angajat. Nu mi-a ieșit. În toată cariera mea am lucrat pentru alții doar 3 ani si 4 luni. Am învățat foarte multe în acel răstimp. 

 

Ca și întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de management, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client. 

 

Dar a venit și ziua când asociatul meu a plecat în vacanță. Primele zile au trecut cumva, apoi au început să sune furnizorii ca să le plătesc facturile. Se apropia și ziua de salariu. La mine creșteau stocurile, dar nu vindeam nimic.

 

Când am văzut caseria goală și oamenii mei care așteptau salariul, atunci s-a produs shift-ul. Trebuia să vând! Să aduc bani acasă. Am luat lista de clienți și am început să-i sun, să merg la ei, să le vând și să încasez bani. În fond, am conștientizat că mi-e foame și nu am încotro. Fără vânzări eram mort!  

 

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antrepenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea. Am consiliat până astăzi peste 100 de afaceri mari și mici să facă strategii, să gestioneze banii, să își construiască procese, sisteme și proceduri și să se repoziționeze în piață. Am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori să-și crească afacerile în următorii ani.

Care e structura Mastermindului?

Săptămâna 1: Principiile ”Profit First”

Modelul PROFIT FIRST a fost lansat cu misiunea de a „eradica sărăcia antreprenorilor”.


Ar putea să te jignească acest mesaj dar peste 82% din afacerile mici, cu vânzări anuale de 5-7 cifre nu fac decât să se târască financiar de la o lună la alta.


Fondatorii lor, deși adesea invidiați de comunitate și promovați de mass media au o avere netă mai mică decât angajații lor. 


În acest prim modul vom discuta despre principiile psihologice care stau la baza comportamentului nostru antreprenorial. 

 • De de facem antreprenoriat? 
 • Cum circulă banii în afacere? 
 • Principiul lui Parkinson

Săptămâna 2: Analiza situatiei actuale si planul de actiune.

De cele mai multe ori antreprenorii pornesc afacerile bazându-se pe o nevoie percepută sau anticipată a pieței, a consumatorilor.


Ce model de transformare în bani a acestor nevoi ar trebui să aplici și care vor fi modalitățile prin care ajungi să acaparezi un segment relevant de piață depinde de modelul de business ales.


În săptămâna doi evaluăm echilibrat situatia actuala și decidem care sunt cele mai bune căi de acțiune pentru a îmbunătăți profitul și cash-flow-ul afacerii. 

 • Auditul mașinăriei tale de făcut bani
 • Feedback comparativ cu industria din care faci parte
 • Cei mai importanți 5 indicatori financiari la care să te uiți

Săptămâna 3: Configurarea conturilor de bază

Sunt destul de multe companii care au deschise mai multe conturi bancare, de obicei din rațiuni de comisioane. Să poată face încasări, plăți și transferuri mai ieftin și mai rapid către furnizori și clienți.


Poate ai auzit sau chiar folosești principiul din finanțe personale cu plicurile în care împarți banii pentru a le da mai ușor direcție și pentru a-ți controla impulsurile de achiziții nechibzuite. 


În această săptămână setăm procentele de alocare pentru conturile de bază, deschidem și administrăm conturile necesare administrării banilor conform principiilor ”Profit First.”

 • Auditul conturilor și costurilor bancare
 • Configurarea conturilor Profit First
 • Comunicarea cu contabilii și cu banca

Săptămâna 4: Controlul tentațiilor

Știi desigur, la fel ca și mine, că nu te poți abține să nu ataci contul de profit dacă vin cheltuieli neprevăzute și nu ai de unde să le acoperi.


Ceva control de la finanțe descoperă că ai resturi de plată și penalizări, se defectează o mașină sau un utilaj și trebuie să plătești reparațiile pentru a-l repune în funcțiune și lista poate continua. Oricare dintre acesti factori poate să te determine să-ți subminezi planul Profit First. 


În această săptămână vei dobândi informații relevante despre modul în care să-ti controlezi și să stăpânești impulsurile de a lua din contul de profit pentru alte nevoi urgente ale afacerii. 

 • Analiza cheltuielilor și a creditelor
 • Nu-ti mai jefui propria afacere!
 • Ritmul plătii furnizorilor

Săptămâna 5: Planificarea trimestriala ”Profit First”

Atât timp cât afacerile sunt orientate spre profit scopul lor este să genereze profit atât contabil cât și în realitate.


Cum să ieși din cursa în care profitul lunar este continuu reinvestit în business și ultimul plătit este acționarul? O structură simplă de conturi și acțiuni periodice îți vor oferi o imagine foarte realistă asupra afacerii tale. 


În această săptămână vei dobândi instrumentele și cunoștințele pentru a-ți planifica și controla trimestrial fluxurile financiare

 • Cum treci de la reactiv la proactiv
 • Am profit. Ce fac cu el?
 • Fii înțelept cu banii și cu averea

Săptămâna 6: Creșterea veniturilor și controlul cheltuielilor

Unul din cele mai importante elemente de care depinde succesul sau eșecul afacerii tale îl constituie politica de prețuri și cea comercială.


Dacă prima se referă la CÂT, a doua se referă la CUM plătesc și CÂND plătesc clienții tăi. Toate acestea trebuie foarte bine controlate mai ales în perioadele de criză financiară care se văd la orizont.


Cel mai adesea în perioade de criză credem că reducerea cheltuielilor fixe, a salariilor sau a chiriei ne va scăpa de toate necazurile. În realitate modul cum este construită afacerea ta s-ar putea să fie cauza pentru care nu poți trece prin crize. 

 • Cum să vinzi mai scump și mai mult?
 • Ce cheltuieli trebuie să reduci?
 • Cum găsești bani pentru dezvoltare?

Investiția ta

MASTERMIND PROFIT FIRST

Preț normal 857 euro + tva


839EUro + TVA
 • 6 întâlniri săptămânale
 • Suport pe Whatsapp
 • Task-uri în ClickUp

BONUSURI

 • Audiobook vânzări pentru creșterea veniturilor
 • Sistemul de eradicare a creditelor
 • 2 sedinte individuale de coaching (30 min) – valoare 300 euro/program
 • Testul financiar de stress al afacerii tale - valoare 495 euro

Beneficiile mastermind-ului?

Pui deoparte minim 10% din profitul tău în fiecare lună.
Vei fi motivat să muncești mai eficient și să crești afacerea
Lucrezi în echipă cu alți antreprenori pentru a-ți corecta comportamentele financiare
Ai focus lună de lună pe profitul real al afacerii tale
Trimestrial vei putea retrage bani din contul de profit pentru riscul și efortul de a fi Antreprenor
Ești mentorat și ghidat de unul din cei mai buni experti financiari
Banii ce se vor aduna în contul tău de profit îți vor confirma că faci o afacere profitabila
Vei putea să-ți plătești la timp impozitele, taxele și facturile
primești feedback săptămânal pe deciziile și pașii ”Profit First”

unde pot ajunge peste 6 săptămâni?

 • Ai un cont cu minim 10% din profitul tău lunar
 • Gestionezi un sistem de conturi în care îți ții banii afacerii sub control
 • Un buget clar și transparent pentru cheltuieli 
 • Un cash-flow sănătos care să te susțină în orice momente
 • O afacere profitabilă încă din primele luni de operare
 • O echipa de suport cu care să poți discuta oricând despre provocările din afacerea ta
 • Coach dedicat pentru creșterea și siguranța ta financiară

CUM VOM FI CONECTATI?

1

Avem un grup dedicat de WhatsApp pentru comunicările din Mastermind

2

Un folder special creat pentru voi în Dropbox va conține toate materialele pe care lucrăm în cele 6 saptamani.

3

Fiecare sesiune de grup va fi înregistrată și arhivată pentru studiu ulterior

4

În Click-UP vei primi task-urile pe fiecare săptămână și vom monitoriza evoluția lor

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Dorel Deatcu

Deși profitul e destul de jos pe lista lucrurilor care mă motivează (eu fac pentru că sesizez o problema și pot s-o rezolv), conceptul în sine m-a impresionat prin simplitatea lui și prin faptul că dă o masură clară, masurabilă, palpabilă, a contribuției tale.
Înainte doar făceam și, de multe ori, aveam sentimentul că "a fost degeaba" (fiind necesar să mă uit în jur, să analizez, să mă conving că, totuși, se văd rezultate), însă, acum, măsura e clară, evidentă și directă.
Ma bucur foarte tare că am întâlnit acest concept.
Multumesc, Sebi!

Ioana DanilĂ

Pe mine Profit First m-a ajutat să fiu mai organizată și mai atentă cu resursele financiare ale firmei, iar rezultatele au apărut încă din prima lună. Profit First e un must have pentru orice antreprenor! 

ADRIANA BUCIUTA

Din momentul în care am început să folosesc această metoda, am avut claritate pentru fiecare încasare. Știam unde și cât la sută din ea va ajunge în fiecare "cutiuță". Asta ne-a făcut să avem mai mult entuziasm la fiecare proiect câștigat! Mulțumim!

GEORGE SCHEAU

Conceptul PROFIT FIRST mi-a generat un nou sens de acțiune! Profitul e sensul central al existenței unei afaceri si combustibilul intern al unui antreprenor...

Serghei Zelenciuc

Profit first este o unealtă care chiar te face să rămâi cu Profit! 

Condiții MASTERMIND 

E pentru tine dacă ai:

A fost gândit pentru

 • minim 3 luni de experienta în afaceri

 • minim 3-4 ore pe săptămână alocați in design și implementare
 • participi la minim 5/6 intalniri de mastermind
 • participi la minim 5/6 intalniri de grup de lucru (6 persoane)

Pentru cine nu este acest program

Pentru cine nu este acest program

 • Pentru cei care caută inginerii și scheme financiare

 • Pentru cine nu vrea să-și plătească impozitele și taxele

 • Pentru cei care (cred că) le știu pe toate

 • Pentru leneși sau persoane comode
 • Pentru oportuniști, bișnițari și căpușe ale statului
 • Pentru cei cărora nu le place să primească și să ofere feedback
 • Pentru cei ce caută îmbogățirea peste noapte