Ultima zi în care te poți înscrie

00
Zile
.
 
00
Ore
.
 
00
Min
.
 
00
Sec

You missed out!

PROFIT FIRST - Community

2023 - 2024

Intră în comunitatea celor care fac profit în afacerea lor și îl cresc lună de lună, fără “optimizări” fiscale și 80 de ore de lucru pe săptămână

Analizezi afacerea, scazi cheltuielile, crești venitul real și crești profitabilitatea

doar 497 lei lunar

Toate webinariile sunt urcate pe o platformă online, deci nu trebuie să-ți adaptezi programul pentru a participa la ele. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului, dacă vrei să obții rezultatele dorite.

Ce câștigi dacă participi la program:

Afli care este profitabilitatea afacerii tale comparativ cu piața
Duci afacerea în punctul de a genera profit și a acoperi cheltuielile antreprenorului lună de lună
Primești un sistem simplu, eficace si transparent de gestionare a banilor generați de afacere lună de lună
Ai satisfacția construcției unui business profitabil care se poate susține și crește prin rezultatele pe care le aduce
Câștigi credibilitate în fața băncilor și a partenerilor de afaceri
Sistemul te scapă de “alergatul după facturi neîncasate”

doar 497 lei lunar

Salut, sunt Eusebiu

S-ar putea spune că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. Am cunoscut-o pe străbunica mea care era o femeie persuasivă și tranșantă când venea vorba de negocieri și planuri de lucru. Un excelent manager.

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. Am încercat să fiu și angajat. Nu mi-a ieșit. În toată cariera mea am lucrat pentru alții doar 3 ani si 4 luni. Am învățat foarte multe din acea experiență. 

Ca întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de management, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client.

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea. Am consiliat până astăzi peste 400 de afaceri mari și mici să facă strategii, să gestioneze banii, să își construiască procese, sisteme și proceduri și să se repoziționeze în piață. Am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori să-și crească afacerile în următorii ani prin SISTEMUL PROFIT FIRST.

Cum funcționează Profit First Community

1

Primești acces la comunitatea privata de pe whatsapp

Aici poți interacționa atât cu ceilalți membri ai comunității cât și cu Eusebiu și mentorii Profit First

2

Sesiuni LIVE

Lunar, vom avea un webinar pe o temă specifică și o sesiune de întrebări și răspunsuri unde poți să interacționezi direct cu Eusebiu

3

Primești invitații exclusive

Ai șansa să fii invitat la seria de interviuri - Afacerae săptămânii, primești invitație în Mastermind-ul de Business și ai acces la sesiuni înregistrate cu invitați

4

Ai acces la sesiuni 1 la 1

Primești acces la mentorii profit First cu care poți avea sesiuni 1 la 1 gratuite(incluse în abonament), iar dacă vrei să lucrezi cu Eusebiu ai 67% reducere la sesiunile de coaching 1 la 1 (4 pe an)

Ce spun cei care au implementat Profit First

Profit First e altceva !

“Ca profesionist cu experienta, pot sa spun ca Profit First e altceva! Te ajuta sa ajungi direct la tinta: Profitul ÎN CASH! Profit First se potrivește pentru orice afacere care vrea sa facă bani!

Insolventa nu vine din lipsa profitului pe hârtie, ci din lipsa de bani! Profit First îți întoarce pe dos ecuația profitului și te ajuta să-ți securizezi cash-ul din afacere. Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru ca am cunoscut acest concept și pentru ca pot să-mi ajut clienții antreprenori cu mult mai mult și în timp real.”

Iulia Ursache - Expert contabil - Cabinet Expert Contabil Iulia Ursache

Nu este doar un studiu de caz ci un instrument concret.

„Profit First" este un instrument financiar de comportament al antreprenorului iar punerea lui în practică este plină de revelații. Partea și mai faină este că exercițiul îl faci pe propriul business.

Nu este deci doar un studiu de caz ci un instrument concret. Beneficiile, dincolo de comunitate și de oameni întâlniți, sunt amplificate de suportul și experiența lui Sebi, care își pune amprenta constructiv asupra interacțiunilor.

Florin-Andrei Antonescu - Topovest

Am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit.

Am inceput sa implementez ceea ce m-ai invatat in Mastermind Profit First si am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit. Ce anume se intampla : In fiecare luna soldul catre cei carora le datorez bani scade, vazand cu ochii, pe de o parte , pe de alta parte creste vazand cu ochii suma din contul de PROFIT! Ii multumesc lui Dumnezeu ca ti-a trimis gandul bun de a impartasi cu mine aceasta metoda de gestionare a finantelor afacerii ! Sunt recunoscator. Multumesc 🙏 

Cristian Budau 

Investiția ta:

Profit First - Community

100 euro/lunar

  • Un webinar lunar de 90-120 min
  • Sesiune lunară de Q&A
  • Interviuri cu experți
  • Acces ca invitat la afacerea săptămânii
  • Acces la grupul de PF Community
  • 67% Discount la sesiunile de coaching 1 la 1 cu Eusebiu (max 4 pe an)
  • Sesiuni 1 la 1 cu un mentor Profit First
  • Training de Mentorship Profit First
  • Invitație în Mastermind-ul de Business (nu se vinde la liber)

MIRELA totH - PROPRIETAR RESTAURANt

CRISTIAN BUDĂU - PROPRIETAR FIRMA CONSTRUCTII

Bogdan Costin

Andreea Oltean

Torteli

Selectsoft

Ramis Tech