Următorul training începe în

03
Zile
.
 
18
Ore
.
 
02
Min
.
 
13
Sec

You missed out!

Ultima zi în care te poți înscrie

00
Zile
.
 
00
Ore
.
 
00
Min
.
 
00
Sec

You missed out!

Singura Comunitate privată de Business din România care ține cu Profitul tău!

PROFIT FIRST - Community

Dragă Antreprenorule, împarte cu noi presiunea și povara responsabilității de a-ți conduce de unul singur propria afacere!

Intră în Comunitatea Privată PROFIT FIRST și ia-ți alături de tine mentori cu experiență alături de care să optimizezi și să dezvolți fiecare departament al afacerii tale: financiar, marketing, vânzări, operațional, logistică, resurse umane

Analizezi afacerea, scazi cheltuielile, crești venitul real și crești profitabilitatea

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Informația este vitală, dar de una singură nu îți garantează succesul

Cunoști deja calea, ai descoperit-o în Profit First Fundamente sau în Mastermind. Însă de la ,,a ști” la ,,a face” și chiar ,,a reuși” este, de cele mai multe ori, un drum lung și plin de obstacole.


Ți-am oferit un sistem formidabil pe care, DACĂ îl aplici cum se cade, este clar că vei face profit sănătos în afacerea ta și-l vei crește constant an de an!

Iar acum… vreau să elimin complet acel ,,DACĂ” și să mă asigur că îți vezi visul cu ochii deschiși. Visul de a deține o afacere prosperă și profitabilă FĂRĂ să dai la schimb tot timpul tău, nervii și sănătatea, plus stress-ul pe care-l aduci familiei tale.

De aceea, am creat special pentru tine PROFIT FIRST Community!

Sesiuni 1 la 1 cu un Mentor Profit First

Ai susținere la fiecare pas. Pe măsură ce aplici Profit First în afacerea ta și întâmpini dificultăți sau nelămuriri, stabilești întâlniri online 1 la 1 cu Mentorul tău pentru a rezolva rapid problemele care stau în calea profitului afacerii tale.

Sesiune lunară de Q&A cu mine

Suntem cu toții în aceeași barcă. Situațiile mai complexe pentru care simți că ai nevoie de răspunsuri din partea mea își găsesc rezolvarea în cadrul sesiunilor lunare live de Q&A.

Webinar lunar live cu mine

Învățarea nu se oprește niciodată. De aceea, în fiecare lună voi lua rolul de profesor și vom trece împreună printr-o lecție diferită și specifică de business care să te plaseze mereu cu 3 pași înaintea concurenței tale.

Acces la grupul privat cu mentori și antreprenori PF Community

Nu ești niciodată singur(ă) și de la oricine poți învăța câte ceva. Într-o comunitate privată cu antreprenori din zeci de industrii diferite, expertiza, conexiunile și oportunitățile pe care le poți dezvolta sunt nelimitate.

Interviuri cu experți în Finanțe, Vânzări, Marketing, Management

Primești mereu valoarea la cel mai înalt nivel. Aducem în fața ta oameni cu ani de experiență în toate departamentele cheie ale afacerii tale, de la care afli secrete și practici pe care nu le dezvăluie nicăieri altundeva.

67% Discount la sesiunile de Coaching 1 la 1 mine

Coaching-ul 1 la 1 cu mine nu a fost niciodată atât de accesibil. Putem discuta în cel mai mic detaliu și putem crea planuri 100% personalizate pentru fiecare nevoie a afacerii tale la doar 50 de euro / sesiune de coaching.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

5 Motive pentru care NU obții, încă, rezultatele sperate.

1

Frica de nou, de necunoscut

Această frică este aproape sinonimă cu firescul vieții noastre. Chiar și atunci când știi cu certitudine calea pe care trebuie s-o urmezi, te poticnești și te împotmolești în tot felul de detalii inutile doar pentru că e vorba despre ceva ce n-ai mai făcut niciodată.

2

Frica de a greși

De la grădiniță și până termini facultatea ți se repetă într-una că greșeala este aspru pedepsită și că trebuie evitată cu orice preț. Din păcate, această mentalitate pe care ți-o însușești și o aduci cu tine în business se reflectă în toate deciziile pe care nu le iei și în toate măsurile benefice pe care le eviți involuntar. Pare paradoxal dar adesea preferi să eșuezi decât să greșești și să ”te faci de râs”.

3

Ești one (wo)man show

Dacă muncești toată ziua mai mult ca un angajat în business-ul tău, vei rămâne mereu pe modul de supraviețuire. Iar din această stare, nu ai cum nici să faci profit și nici să crești afacerea.

4

Gândul că totul e în mâinile tale te copleșește

Probabil că nici nu dormi prea bine noaptea din cauza asta. Și e normal. Până nu ajungi în punctul în care afacerea să genereze profit constant și predictibil lună de lună, an de an, este foarte dificil să te detașezi, să gândești limpede și să te concentrezi pe dezvoltare durabilă.

5

Nu crezi suficient de mult în tine

Încrederea în tine și în afacerea ta vine din dovada clară a reușitelor anterioare, nu din gândire pozitivă. Uneori ignori micile succese de zi cu zi, alteori acestea pur și simplu întârzie să apară iar moralul și entuziasmul îți scad văzând cu ochii.

Acum că ai aflat care sunt blocajele ce te țin pe loc și te împiedică să atingi adevăratul potențial al afacerii tale…

UITĂ COMPLET DE ELE!

Odată ce pășești în Profit First Community, echipa mea și cu mine devenim cei mai înfocați fani ai afacerii tale și cei mai de nădejde susținători ai tăi.

Nimic nu ți se va mai părea prea greu sau prea mult. Asta pentru că, începând de acum, NU mai e nevoie să-ți bați capul pe cont propriu cu afacerea ta!

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Afacerea ta trebuie să fie motiv de bucurie și mândrie, nu de nervi, stres și păr alb timpuriu!

Alătură-te celei mai Profitabile comunități de Antreprenori din România.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Problema nr. 1 a Antreprenorilor care încearcă să se descurce singuri, despre care nimeni nu vorbește…

BURNOUTUL

Poate că încă e un subiect tabu în comunitatea de business să vorbești despre burnout (sau epuizare fizică, psihică și emoțională, pe românește). 

Însă eu nu m-am ferit niciodată de cuvinte. Iar ,,burnout” nu e nici pe departe un simplu cuvânt.

Este un dezechilibru real și extrem de serios care, doar în ultimul an, a afectat 48% dintre proprietarii de I.M.M.-uri din România. 48%!

Apare, evident, pe fond de stres acut susținut prea mult timp, muncă excesivă fără odihnă corespunzătoare și pe bază de îngrijorări ,,banale” cum ar fi: plata salariilor, a taxelor către stat, a furnizorilor, cum faci profit ca să pui și tu o pâine pe masă… le cunoști prea bine.

Ca angajat, există mereu o plasă de siguranță în spatele tău. Un șef care să te îndrume și un salariu care să te susțină financiar. Tu, ca antreprenor, nu ai îndrumători, iar responsabilitatea este în întregime a ta.

CUM să nu ajungi la capătul puterilor în dorința firească de a performa?

Să știi că a cere și a accepta ajutor din exterior nu este nici o dovadă de slăbiciune și nici o confirmare că nu ești în stare să te descurci pe cont propriu.

Dimpotrivă. Este o dovadă clară de Maturitate și Responsabilitate pentru că alegi binele afacerii tale și al oamenilor care cred în tine și se bazează pe tine în detrimentul unui egoism prostesc care te poate aduce la sapă de lemn.

Frica de nou și de necunoscut de la începuturile mele ca antreprenor mi-au făcut imposibilă interacțiunea cu potențialii clienți. Dacă nu delegam acest aspect unui partener de business care să suplinească lipsurile mele, totul s-ar fi dus de râpă.

Poate că ești sau nu singur(ă) la cârma afacerii. Dar dacă nici tu și nici ceilalți din conducere nu aveți toate resursele necesare pentru a duce afacerea în punctul în care să se conducă practic… de la sine, atunci ĂSTA e semnul că a venit timpul să apelezi la oameni care au trecut și au depășit cu succes toate obstacolele tale de acum.

Colegii mei și cu mine te așteptăm cu mare bucurie în Profit First Community ca să-ți fim alături la orice pas din afacerea ta, fără să mai ajungi în pragul epuizării acute care lovește tot mai mulți antreprenori ca tine

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Un vechi proverb african spune așa:

Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur.

Dar dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.

Nimeni nu s-a născut învățat și de asta n-ar trebui să ai așteptări nerealiste de la tine. Atât timp cât ești dispus(ă) să înveți, să aplici și să primești ajutor avizat în tot acest proces… succesul e doar o chestiune de timp.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Cum funcționează Profit First - Community

1

Acces

Odată ce te-ai înscris în comunitate, primești acces instant la grupul de whatsapp privat și faci cunoștință cu toți ceilalți antreprenori care te așteaptă acolo.

2

Mentori

Mentorii din echipa mea, alături de mine, te vom întâmpina și-ți vom face cunoștință cu restul grupului, moment din care nu vei mai fi niciodată singur(ă) în deciziile dificile pe care le ai de luat.

3

Întâlniri live

Noi doi ne vom vedea Live de 2 ori pe lună, o dată în cadrul unui Webinar cu Predare și altă dată într-un Webinar de Q&A.

4

1 la 1

Orice dificultăți ai în implementarea sistemului Profit First în afacerea ta dar și alte aspecte ale afacerii pe care vrei să le rezolvi/îmbunătățești le poți discuta atât în scris pe grup, cât și în sesiuni 1 la 1 cu unul dintre mentorii noștri, unde primești feedback și suport direct și personalizat 100% pentru situația ta specifică.

5

Afacerea Săptămânii

Iei parte ca spectator sau protagonist la Afacerea Săptămânii.

Ideea e simplă: cel/cea care se implică activ cel mai mult și mai eficient în transformarea propriei afaceri este recompensat(ă) printr-un interviu în care împărtășește și cu ceilalți din propriile secrete și care ajunge la întreaga mea rețea de 50 de mii de abonați și urmăritori.

Cu alte cuvinte, ai șansa să ajungi în atenția unui număr imens de potențiali noi clienți pentru afacerea ta, fără să plătești un leu pentru aceștia.

6

Bonusuri

Pentru că faci parte din Comunitate, primești automat 4 Bonusuri Exclusive:

 • Interviuri înregistrate cu experți consacrați în Vânzări, Marketing, Management, Financiar.

 • 67% Discount la sesiunile de Coaching 1 la 1 cu mine.

 • Invitație în Mastermind-ul de Business (singura modalitate prin care poți participa).

 • Training de Mentorship Profit First. Asta înseamnă că dacă ai ajuns în punctul în care sistemul este implementat în afacerea ta și funcționează ca pe roate, poți deveni chiar tu un mentor Profit First, câștigând și bani din asta.

Uite 10 Motive pentru a te alătura Profit First Community

01

Ajutorul și sfaturile pe care le primești de la Mentori vin de la antreprenori reali, cu experiență reală și cu rezultate reale. Poveștile de adormit copiii nu-și au locul aici. În fond, cine te poate învăța mai bine să faci profit consistent și să-ți conduci afacerea ca un adevărat lider dacă nu cineva care chiar se află deja în această postură?

02

Intri în contact cu zeci și chiar sute de alți antreprenori din cele mai variate industrii. Aveți de învățat o groază unul de la celălalt și puteți pune bazele unor colaborări de business foarte profitabile.

03

Scapi definitiv de întrebările fără răspuns și de nesiguranță. ,,Dacă fac asta o fi bine?”, ,,Oare ce să aleg în situația asta?”. Orice nu știi sau nu ești sigur(ă), întrebi și primești răspuns. De la mine, de la mentori sau de la colegii tăi. Simplu.

04

Afli secrete de business pe care n-ai fi avut șansa să le descoperi nicăieri altundeva. Știi foarte bine cât de mult costă în general informațiile valoroase. Aici, le primești de la Interviurile cu Experți și de la mine pentru o fracțiune infimă din valoarea lor reală.

05

Your Network is Your Net Worth. Dar nu vorbesc aici doar de business. Oamenii extraordinari pe care îi vei cunoaște în comunitate pot deveni adevărate binecuvântări în orice aspect al vieții tale.

06

Obții noi perspective. O singură minte poate fi limitată într-un domeniu atât de vast ca cel al afacerilor. Însă câteva zeci/sute de minți la un loc îți pot aduce posibilități infinite de creștere și dezvoltare pentru tine și pentru afacerea ta.

07

Reușita este cel mai bun catalizator al încrederii în sine. Iar uneori, cu toții avem nevoie de cineva care să ne încurajeze și să ne ,,împingă de la spate” pentru a întreprinde acele acțiuni pe care le evităm de prea mult timp. Vei fi inspirat(ă) și de acțiunea celorlalți, deci totul va funcționa ca un boost puternic de încredere în tine și de control asupra creșterii afacerii.

08

Alături de un mentor îți este mult mai ușor să ții evidența progresului tău și să contorizezi în timp real rezultatele palpabile pe care le obții. În plus, vei intra într-o competiție sănătoasă cu ceilalți antreprenori pentru a-ți asigura locul ca protagonist la Afacerea Săptămânii.

09

Dezvolți skill-uri noi de management și comunicare. O comunitate de business presupune un anumit set de cunoștințe și practici pentru a crea relații profesionale stabile și de durată, iar cel mai bun mod de a deprinde astfel de skill-uri este doar practicându-le cu membrii grupului.

10

Ai acces la cea mai nouă informație tot timpul. Lecțiile pe care le voi preda în Webinarii sau cunoștințele pe care le dobândești de la mentori sunt mereu updatate cu cele mai recente schimbări și trenduri din piață.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Cine sunt Mentorii cu care vei lucra?

Nimeni nu s-a născut învățat și de asta n-ar trebui să ai așteptări nerealiste de la tine. Atât timp cât ești dispus(ă) să înveți, să aplici și să primești ajutor avizat în tot acest proces… succesul e doar o chestiune de timp.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Această Comunitate este pentru tine dacă

 • Ești deja membru în Profit First Fundamente și ai aplicat sistemul în afacerea ta timp de cel puțin 3 săptămâni.
 • Simți că ai nevoie de cineva cu experiență care să te ghideze în tot procesul de redresare și creștere a afacerii.
 • Îți dorești să te implici activ și să depui efortul necesar pentru a atinge obiectivul de profit pe care ți l-ai setat și chiar de a-l depăși.
 • Vrei să înveți lucruri noi, să cunoști oameni noi și chiar să legi relații profesionale profitabile.
 • Te-ai săturat să cauți informații esențiale peste tot pe internet fără succes și vrei să mergi la sigur fără să irosești timp prețios.
 • Vrei să eviți cu orice preț antreprenorii ,,de carton” care dau sfaturi din auzite și mai mult te încurcă decât să te ajute.
 • Ai mers suficient de unul/una singur(ă) pe drumul antreprenoriatului și cauți ajutor și sprijin avizat alături de care să-ți duci afacerea acolo unde îi este locul (fără să vinzi parte din afacere).

Dacă ai răspuns cu ,,DA,clar!” la oricare dintre punctele de mai sus… atunci cu siguranță ai ajuns în locul potrivit!

Alege să ai un expert alături de tine la fiecare pas!

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Investiția ta:

Profit First - Community

100 euro/lunar

Un webinar lunar de 90-120 min

1800 euro

Sesiune lunară de Q&A

497 euro

Interviuri cu experți

497 euro

Acces ca invitat la afacerea săptămânii

250 euro

Acces la grupul de PF Community

250 euro

67% Discount la sesiunile de coaching 1 la 1 cu Eusebiu (max 4 pe an)

priceless

Sesiuni 1 la 1 cu un mentor Profit First

150 euro

Training de Mentorship Profit First

250 euro

Invitație în Mastermind-ul de Business (nu se vinde la liber)

250 euro

Înainte de a lua o decizie pripită, gândește-te o secundă la asta…

La ce riscuri te expui când mergi doar pe cont propriu?

Să zicem că decizi să încerci singur(ă) timp de câteva luni să aduci compania la nivelul de profit pe care ți l-ai setat. Însă apar neprevăzute, apar situații specifice care necesită abordări specifice, create 100% pentru business-ul tău dar pe care nu știi să le găsești și să le aplici corespunzător.

Câți bani îți permiți să pierzi dacă nu-ți iese din prima?

Mediul de afaceri este oricum unul plin de riscuri, chiar și dacă faci totul ca la carte. Cu atât mai mult cu cât lucrurile nu ies așa cum te-ai așteptat, greșelile s-au rostogolit deja de la sine și au devenit tot mai mari, iar de profit… nici nu poate fi vorba.

Informația ținută în sertar nu-ți produce bani.

Dacă amâni la nesfârșit să aplici tot ce ai învățat în Profit First Fundamente, la fel vor amâna și clienții și banii să vină către afacerea ta. Este ok să ai anumite blocaje, în schimb nu este ok să te lași falimentat de ele, fără să ceri ajutor.

Antreprenoriatul trebuie să fie ca o aventură palpitantă, dar cu o doză suficientă de stabilitate, predictibilitate și, mai ales, profitabilitate.

Intră în Comunitatea Privată PROFIT FIRST și ia-ți alături de tine mentori cu experiență alături de care să optimizezi și să dezvolți fiecare departament al afacerii tale: financiar, marketing, vânzări, operațional, furnizori și distribuitori.

Profit First Community - Abonament Lunar, Beneficii Zilnice.

Ce spun cei care au implementat Profit First

Profit First e altceva !

“Ca profesionist cu experienta, pot sa spun ca Profit First e altceva! Te ajuta sa ajungi direct la tinta: Profitul ÎN CASH! Profit First se potrivește pentru orice afacere care vrea sa facă bani!

Insolventa nu vine din lipsa profitului pe hârtie, ci din lipsa de bani! Profit First îți întoarce pe dos ecuația profitului și te ajuta să-ți securizezi cash-ul din afacere. Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru ca am cunoscut acest concept și pentru ca pot să-mi ajut clienții antreprenori cu mult mai mult și în timp real.”

Iulia Ursache - Expert contabil - Cabinet Expert Contabil Iulia Ursache

Nu este doar un studiu de caz ci un instrument concret.

„Profit First" este un instrument financiar de comportament al antreprenorului iar punerea lui în practică este plină de revelații. Partea și mai faină este că exercițiul îl faci pe propriul business.

Nu este deci doar un studiu de caz ci un instrument concret. Beneficiile, dincolo de comunitate și de oameni întâlniți, sunt amplificate de suportul și experiența lui Sebi, care își pune amprenta constructiv asupra interacțiunilor.

Florin-Andrei Antonescu - Topovest

Am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit.

Am inceput sa implementez ceea ce m-ai invatat in Mastermind Profit First si am impresia uneori ca cineva cu o bagheta magica actioneaza asupra contului meu de profit. Ce anume se intampla : In fiecare luna soldul catre cei carora le datorez bani scade, vazand cu ochii, pe de o parte , pe de alta parte creste vazand cu ochii suma din contul de PROFIT! Ii multumesc lui Dumnezeu ca ti-a trimis gandul bun de a impartasi cu mine aceasta metoda de gestionare a finantelor afacerii ! Sunt recunoscator. Multumesc 🙏 

Cristian Budau 

Ce spun cei care au implementat Profit First

Conceptul în sine m-a impresionat prin simplitatea lui

Deși profitul e destul de jos pe lista lucrurilor care mă motivează (eu fac pentru că sesizez o problema și pot s-o rezolv), conceptul în sine m-a impresionat prin simplitatea lui și prin faptul că dă o masură clară, masurabilă, palpabilă, a contribuției tale. Înainte doar făceam și, de multe ori, aveam sentimentul că "a fost degeaba" (fiind necesar să mă uit în jur, să analizez, să mă conving că, totuși, se văd rezultate), însă, acum, măsura e clară, evidentă și directă. Ma bucur foarte tare că am întâlnit acest concept. Multumesc, Sebi!

DOREL DEATCU 

Poti sa te bucuri de antreprenoriat.

Eusebiu m-a ajutat sa imi dau seama, ca folosind un sistem financiar potrivit, cum ar fi Profit First, poti sa te bucuri de antreprenoriat. Inainte de a cunoaste acest sistem, raportul cifra de afaceri si profit nu indeplinea asteptarile. Participarea la MasterMind Profit First mi-a oferit o alta perspectiva, una sanatoasa asupra companiei. Cunoscand sistemul Profit First, acum pot bugeta si aloca finantele si profitul intr-un mod sanatos atat pentru mine ca antreprenoare, cat si pentru business.

Mirela Toth

Recomand tuturor antreprenorilor implementarea în firmele lor sistemul PROFIT FIRST

Sunt economistă de peste douăzeci de ani şi recomand tuturor antreprenorilor implementarea în firmele lor sistemul PROFIT FIRST, indiferent daca afacerea este mica, mare, cu profit sau pierdere. La ce ajută şi de ce recomand?
- În primul rand te ajută să ţi faci o analiză a afacerii, adică să-ți stabilești punctul în care se află afacerea ta - În al doilea rand te ajută să-ţi construieşti un orizont, din punctul în care te afli până în punctul în care vrei să ajungi și îți dă “butoanele” pe care să apeşi - În al treilea rând, și cel mai important în opinia mea, dacă ai ajuns la profit dupa multă munca , daruire și determinare, nu te lasă sa dai faliment pentru imposibilitate de plată.” 

Claudia Virag - Expert contabil

MIRELA totH - PROPRIETAR RESTAURANt

CRISTIAN BUDĂU - PROPRIETAR FIRMA CONSTRUCTII

Bogdan Costin

Andreea Oltean

Torteli

Selectsoft

Ramis Tech

Salut, sunt Eusebiu

S-ar putea spune că am antreprenoriatul în genă. Străbunicii mei au fost moșieri și conducătorii unui sat întreg. Am cunoscut-o pe străbunica mea care era o femeie persuasivă și tranșantă când venea vorba de negocieri și planuri de lucru. Un excelent manager.

La începutul antreprenoriatului nici eu nu am fost un vânzător și manager foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvertit evitam din toate puterile orice interacțiune cu clienții, ceea ce m-a făcut să iubesc mai mult cifrele, sistemele și procesele. Am încercat să fiu și angajat. Nu mi-a ieșit. În toată cariera mea am lucrat pentru alții doar 3 ani si 4 luni. Am învățat foarte multe din acea experiență. 

Ca întreprinzător am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de management, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client.

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea. Am consiliat până astăzi peste 400 de afaceri mari și mici să facă strategii, să gestioneze banii, să își construiască procese, sisteme și proceduri și să se repoziționeze în piață. Am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori să-și crească afacerile în următorii ani prin SISTEMUL PROFIT FIRST.

Întrebări frecvente

Pot plăti în rate?

Da, poți plăti în 2 rate de câte 211 euro+TVA

Cum beneficiez de garanție?

În primele 14 zile de la primirea accesului la curs, poți trimite un email la contact@burcash.ro in care ne lași datele tale și soliciți returnarea banilor.


Nu este nevoie să ne dai nici o explicație. Dar am aprecia, dacă ai face-o.

Metodologia Profit First se poate aplica și în afaceri mai complicate?

Nu există afaceri prea complicate, unde nu putem decodifica cum să facem profit. Așa că orice tip de afacere ai se poate implementa.

Metodologia a fost implementată în peste 175.000 de afaceri din România și din întreaga lume.

Dacă consideri însă că afacerea ta este cu adevărat specială și nu ești convins că va funcționa, dă-mi un mesaj și putem stabili o discuție în care să clarificăm acestea aspecte.

Pot participa și dacă abia acum îmi deschid firma?

Da! Este o modalitate foarte bună să îți setezi corect businessul de la început.

Se potrivește și pentru o activitate sezonieră?

Da, se potrivește inclusiv pentru activități sezoniere din industria ospitalității, agricultură, comerț etc.

Se poate aplica și în firme din altă țară?

Da, lucrez cu firme din toată lumea. Ce diferă este alocarea, în funcție de specificul impozitelor și taxelor.

Cât durează cursul și când începe?

Cursul durează 4 săptămâni și ai acces la primul modul încă din momentul înscrierii. Vei avea acces la el pe viață, dar îți recomand să menții ritmul acestuia pentru a beneficia de sesiunile de Q&A și suportul mentorilor.

Nu e mai simplu și mai eficient sa tin evidenta veniturilor și cheltuielilor intr-un excel?

Nu. Pentru că a muta cifrele în excel nu este la fel de motivant ca și a vedea cum contul tău de profit crește lună după lună. Sistemul Profit First este eficient deoarece se bazează pe un comportament pe care il avem deja majoritatea dintre noi, si anume acela de a ne masura “sanatatea afacerii” uitandu-ne la soldul din banca.

Deși Incasez în avans și nu-mi ajung banii să finalizez proiectul cu profit?

Metoda Profit First îți va arăta foarte specific, pe fiecare proiect cât este de profitabil de fapt și îți va arăta unde pierzi bani. Avansurile pot fi extrem de periculoase dacă nu sunt gestionate cu înțelepciune.

Sistemul Profit First se aplica pe orice fel de business?

Da! Indiferent de industria în care activezi, de modelul de business sau de numărul de angajați, Profit First poate fi adaptat nevoilor firmei tale. Îți vom furniza toate informațiile să-l poți adapta eficient.

Crește profitul afacerii tale lună de lună!