Seminar GRATUIT organizat de

Seminar interactiv de Inteligenţă Financiară

Cum să-ţi gestionezi banii şi să câştigi mai mult prin investiţii.


Miercuri, 15 martie

Ora 17.00 | Sala de conferințe

BRĂILA,
Hotel Belvedere

Despre seminarul interactiv

Seminarul Inteligenţa Financiară oferit de Banca Transilvania prin Clubul Întreprinzătorului Român este susţinut de Eusebiu Burcaș, cel mai apreciat trainer de finanţe personale din România.

Ideea seminarului este de a oferi antreprenorilor şi angajaţilor o abordare practică şi coerentă a relaţiei lor cu banii, înţelegerea instrumentelor financiare şi mai ales a corelaţiilor fluxurilor financiare ale afacerii cu cele personale.

Costurile seminarului sunt acoperite de către Banca Transilvania pentru a permite accesul gratuit al angajaţilor şi antreprenorilor la informaţii financiare valoroase pentru viața lor financiară.

Inteligenţa financiară este o componentă „pilon” care influenţează toate celelalte arii alevieţii tale.

Ce informaţii pierzi dacă nu participi?


Formula bunăstării pentru antreprenori şi angajaţi

Cum să treci de la statutul de angajat la întreprinzător şi de ce?

Ce înseamnă inteligenţa financiară şi cum o poţi obţine?

Etapele vieţii financiare şi ce trebuie să obţii în fiecare etapă.

Relaţia dintre cumpărături și experienţe

Cum te ajută afacerea ta să devii prosper şi fericit?

Cele două metode care îţi pot creşte accelerat veniturile şi bunăstarea

De ce, pornind din același loc, unii devin bogați și alții nu?

Ce vei învăţa?

Care sunt cele trei circuite ale banilor pentru antreprenori şi angajaţi

Cum să păstrezi echilibrul între banii firmei și banii personali

Cele 3 circuite financiare personale şi beneficiile lor

Ce înseamnă un credit bun și cum te poate ajuta să crești financiar

Cum să-ți construiești un plan financiar personal bazat pe business

Ce elemente financiare să urmărești în afacerea ta

Despre Eusebiu Burcaș

Sunt Eusebiu Burcaş, fondatorul primului program independent de educaţie financiară din România – BurCASH-Managementul Banilor.

În timpul facultăţii am lansat prima afacere, iar după absolvire am activat ca şi broker pe piaţa de capital, apoi în domeniul vânzărilor, ajungând în scurt timp director de vânzări.

Din 1998 am început să practic “sporturi extreme“ pentru vremea aceea – consultanţă de management şi vânzări. Din 2001 am început să fac şi training. Investesc pe piaţa de capital, afaceri online şi imobiliare.

Am fost unul dintre primii români care au obţinut o certificare internaţională în consultanţă de management (CMC) şi sunt cu peste 45 000 de români mai aproape de a-mi îndeplini misiunea.

“Misiunea mea este să învăţ românii să-şi gestioneze eficient banii şi să vândă profesionist. Cred că aşa vom vedea mai mult zâmbet şi bună dispoziţie în jurul nostru.”

Aveam impresia că le ştiu pe toate, având şi vârsta la care e uşor să crezi asta, 40 de ani. Am auzit un mini interviu la radio cu Burcash despre seminarul gratuit care urma să se ţină înoraşul meu. Era vorba despre educaţie financiară. În momentul respectiv, mai precis acum 3 ani, eram la minus infinit cu finanţele. Am zis să merg să încerc altă abordare. Nu dădeam mari speranţe încercării, dar am zis că poate cine ştie?!... Era în septembrie 2013, eram plin de datorii. Acum, în iunie 2016, câştig de 35 de ori mai mult şi nu mai am nici o datorie. NU cred că e întâmplător. Dacă e, atunci să tot fie întâmplări din astea!...Cheia era la mine, dar nu ştiam să o folosesc. Burcaş are talentul ăsta, de a-ţi deschide mintea.
Să nu credeţi că le ştiţi pe toate”

Raul Sestraş – antreprenor român


După primul seminar al domnului Eusebiu Burcaş mi-am însuşit teoria, mi-am reorganizat bugetul şi am trecut la fapte: am ales o aplicaţie de contorizare a cheltuielilor, ulterior mi-am conştientizat cheltuielile inutile şi le-am eliminat, am adoptat principiul 10% din venitul lunar se direcţionează spre puşculiță. Astfel în aproximativ 6 luni am reuşit să îmi stabilesc un fond de urgență. Dar mesajul încurajator venind din partea sfaturilor marca Burcash, de a ținti cât mai sus, m-a prins. Mi-am pus pe masă abilitățile de sportiv şi informațiile economice acumulate şi am început un business ca şi antrenor. După mai puţin de un an de la primul contact cu Burcash, venitul meu a crescut de la 400€ lunar la 900 €, dețin un proiect cotat la aproximativ 2000€ şi mai multe proiecte de vânzare ce sunt în curs de generare de venituri pasive lunare.

Teodora Fleseru


Am reuşit să gestionez mai bine banii şi să îi direcţionez în direcţiile dorite. Acum am un istoric şi trebuie să văd în ce măsură îl pot folosi în viitor. Am implementat conceptul de "ora banilor" şi de un an jumătate monitorizăm veniturile şi cheltuielile.

Costin Racila


Am început să economisesc lunar 20% din salariu, am redus cheltuielile, am căutat o sursă devenit suplimentar şi am aplicat, cu succes, principiile. Acum pot economisi nu doar din salariu. Banii economisiţi (inclusiv întregul venit suplimentar) îi investesc, (momentan în obligaţiuni), având în vedere profilul meu de investitor care se datorează, în mare parte, informaţiilor insuficiente pe care le am acum în acest domeniu. Intenţionez să urmez şi un curs de investiţiipe care sper să îl mai organizaţi.

Ada Cojan

Îţi recomand să te înscrii acum, daca vrei să participi şi tu. Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Copyright 2017 - Burcash - Managementul Banilor