Webinar GRATUIT - Miercuri, 9 martie, ora 20:00 

 Webinar GRATUIT

miercuri, 9 martie, ora 20:00 

PILOTAREA INVESTIȚIILOR PRIN INFLAȚIE
ȘI CRIZA ENERGETICĂ

În acest webinar vorbim despre contextul economic actual și cum să îți protejezi banii

La webinar vom aborda următoarele teme:

  • Cum a arătat portofoliul de investiții în timpul pandemie și cum poate fi adaptat pentru 2022
  • Care sunt efectele inflației asupra economiei
  • Impactul crizei energetice în piața financiară
  • Portofoliul de investitți - cum te protejezi impotriva inflației
  • Dividenede la BVB în 2022
  • În ce investim la BVB în 2022
  • Anul 2022 în viziunea analiștilor financiari
  • Impactul razboiului asupra averii nete

GAZDELE WEBINARULUI

Eusebiu Burcaș

Am citit sute de cărți despre tehnici de tranzacționare, psihologia investitorilor și management de portofoliu. În final cred că 80% din investiție se bazează pe mindsetul investitorului și 20% pe cunoștințe, deși la început credeam că este vorba doar despre mecanică, matematică și decizii pur raționale.

Acum investesc mult mai relaxat, cu obiective pe termen mediu și lung și învăț din fiecare tranzacție. Ce simt? Cum iau decizia? Ce m-a influențat? Ce obiective am? Când voi marca profitul?  Cât îmi permit să pierd? etc.

Da, investițiile sunt importante dar nu sunt totul. Viața este mai importantă, relațiile sunt mai importante, timpul cu cei dragi este mai importat.

Rareș Mihăilă

Absolvent al unei universități cu specific cu specific tehnic, pasiunea pentru domeniul investitiilor la bursa m-a determinat sa pornesc un proiect de educatie bursiera care s-a transformat pana la urma intr-un job full time si care a ajutat sute de persoane sa faca pasul catre universul investitiilor la bursa.

InvestestelaBursa.ro doreste sa vina atat in intampinarea celor care iau acum primul contact cu domeniul investitiilor la bursa cat si a celor care sunt investitori cu mai multa experienta si cauta materiale sau analize care sa-i ajute sa ia cele mai bune decizii de investitii.

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Mai puțin de 14% dintre români își folosesc banii inteligent, ca să câștige mai mult, cu efort mai puțin. Ești unul dintre ei?

Copyright 2010-2022 Burcash - Managementul Banilor