Dublează profitul afacerii tale

Descoperă 3 strategii eficiente ca să crești profitul indiferent de fluctuațiile pieței sau majorările de impozite

fără strategii complicate sau consultanți scumpi

Înscrie-te la webinar și rezervă-ți locul

Marți, 7 noiembrie - ora 19:00

 • Marți, 7 noiembrie
 • ora 19:00
 • Online Gratuit

Eusebiu Burcaș
consultant certificat Profit First

Ce vei afla în webinarul Dublează profitul afacerii tale?

Acest este un webinar gratuit, conceput special pentru antreprenori, freelanceri, manageri finaciari sau executivi în companiile lor, care caută soluții eficiente pentru a-și proteja și crește profitul, chiar și în condiții de piață defavorabile.

La finalul webinarului, vei înțelege exact cum poți să-ți crești afacerea, generând profituri consistente, chiar și în cele mai nesigure vremuri, folosind un sistem simplu și eficient care a ajutat sute de antreprenori să-și transforme afacerile.

Vei descoperi, de asemenea, cum să identifici rapid, pe unde se scurge profitul (pe ascuns), și ce strategii de stabilire a prețului poți folosi, care să-ți aducă clienți mai buni, fără să te inspiri de la concurență.

Here’s What Having An Irresistible Offer Will Do For You… 

If You’re A Coach….

Discover who your ideal clients are, how to get them incredible results, and communicate that in your messaging so you become their #1 option.

Once you’re able to do that then closing sales becomes easier… writing content feels easier… & finally results plus your income go up.

If You’re A Healer…

You can charge what you’re worth, transform the lives of your clients, and create a niche of your own.

Then you’ll be able to attract your ideal clients and building a steady pipeline of people waiting to work with you! 

If You’re A Service Provider…

Confidently pitch your services without competing with others, because your unique offer will stand out.

When you can do this you'll find it easier to get clients, get them great results and do it predictably with less stress. 

Pentru Antreprenori, Freelanceri, Manageri financiari sau executivi, care doresc să-și consolideze și să-și crească profitul în vremuri incerte

Rezervă un loc și află cum să crești profitul indiferent de fluctuațiile pieței

 • Cum să scapi din capcana în care vânzările cresc, dar profitul rămâne în urmă
 • Descoperă echilibrul perfect între Venit, Profit, Cash și cum să nu te trezești cu bani doar pe hârtie
 • De ce clienții caută valoare, nu doar prețuri mici, și cum să-ți ajustezi oferta pentru a te diferenția pe piață
 • Cum o schimbare aparent minoră, de doar 1%, în creșterea prețului, poate revoluționa profitul tău
 • Trei metode testate pentru a-ți stabili corect prețurile, astfel încât să rămâi profitabil, chiar și în perioade de criză
 • Identifică unde "sângerează" afacerea ta de bani și cum să oprești aceste pierderi
 • Marjă mai mare sau mai multe vânzări? Află ce se potrivește cel mai bine pentru afacerea ta
 • Cum să treci de la incertitudine la certitudine ca Antreprenor și Manager

Descoperă cum poți identifica și exploata cele trei strategii esențiale pentru a-ți maximiza profitul, chiar și în cele mai nesigure vremuri. Învață un sistem simplu și eficient care te va ajuta să menții controlul asupra fluxului de numerar și profitabilității afacerii tale

 • Claritate și încredere direct de la sursă

Am lucrat alături de numeroși antreprenori și manageri, înțelegând provocările cu care se confruntă în vremuri incerte. În acest webinar, voi împărtăși experiențele și lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul anilor. Scopul meu este simplu: să îți ofer instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga cu încredere prin schimbările din piață și pentru a-ți maximiza profitul.

 • Construiește afacerea la care ai visat și alătură-te miilor de antreprenori de succes

Aceasta este invitația ta de a te alătura comunității de antreprenori care au reușit să își crească profitul și să își stabilizeze afacerile folosind metodele prezentate în acest webinar. Învață pașii concreți și replicabili pentru a-ți asigura un profit constant, indiferent de schimbările din piață.

 • Economisește timp și resurse... Descoperă cum să optimizezi procesele afacerii tale

Vom discuta despre instrumente și tehnici care pot înlocui o serie de soluții costisitoare și complexe. Află cum poți simplifica operațiunile, reducând astfel costurile și sporind eficiența, pentru a te concentra pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea profitului.

Află cum să-ți dublezi profitul fără strategii complicate sau consultanți scumpi

Află de ce fiecare afacere TREBUIE să aibă un control asupra profitului: Aceasta este singura modalitate de a prezice și crește profitul în mod constant, chiar și în cele mai nesigure vremuri, asigurându-te că afacerea ta rămâne stabilă și prosperă.

Vei descoperi cum funcționează 3 strategii eficiente și cum să le aplici în afacerea ta, astfel încât să știi exact ce pași să urmezi în următoarele 6-12 luni pentru a-ți maximiza profitul.

Fără a cheltui o avere, vei învăța cum să elimini procesele ineficiente și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat, economisind timp și bani.

Cel mai eficient mod de a TE DIFERENȚIA de concurență: Într-o piață aglomerată, este esențial să comunici clar valoarea pe care o aduci. Vei descoperi strategii care te vor ajuta să te evidențiezi și să atragi clienții potriviți.

Îți voi oferi planul și instrumentele necesare pentru a naviga cu încredere prin vremuri incerte. Nu ai nevoie de o echipă mare sau de strategii complicate - păstrăm lucrurile simple, dar eficiente, permițându-ți să te adaptezi și să prosperezi, indiferent de situație.

Ce include acest Webinar?

Acces 2 ore la Webinar: Beneficiezi de informații valoroase și strategii concrete. Sesiune Q&A la final: Ai ocazia să adresezi întrebări specifice despre afacerea ta. Acces la înregistrare timp de 7 zile: Poți revedea conținutul ori de câte ori dorești.

Cadou #1

Instrument de evaluare a profitabilității:

Analizează-ți afacerea și identifică oportunitățile.

Cadou #2

Instrument de testare a impactului:

Ce se întâmplă dacă mărești prețurile cu doar 1%.

Cine vor fi gazdele tale?

Eusebiu Burcaș

Educator financiar, antreprenor, consultant de investiții și consultant certificat Profit First.

Cu peste 25 de ani de experiență în antreprenoriat și management, am învățat pe pielea mea ce înseamnă să navighezi prin provocările afacerilor.

Am avut momente în care am evitat interacțiunile, preferând cifrele și sistemele. Dar tocmai această pasiune pentru cifre m-a condus spre a deveni un "doctor" de afaceri.

Am consiliat sute de companii, ajutându-le să-și construiască strategii solide, să gestioneze eficient banii și să se repoziționeze pe piață.

Dar cea mai mare realizare? Implementarea Metodologiei PROFIT FIRST - un sistem care mi-a triplat profitul în primul an și a schimbat complet modul în care văd afacerile.

De aceea, vreau să-ți arăt, în acest webinar, 3 strategii pentru a-ți maximiza profitul, indiferent de fluctuațiile pieței sau de majorarea taxelor și impozitelor.

Paul Melinte

Autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+5 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting - probabil cel mai vândut curs de copywriting din România;

Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Deci știu câte ceva despre cum se fac banii online și abia aștept să-ți povestesc mai multe despre asta în acest webinar. 🙂

Află cum să-ți dublezi profitul fără strategii complicate sau consultanți scumpi

La webinar vei descoperi 3 strategii eficiente prin care poți să crești profitul indiferent de fluctuațiile pieței sau majorările de impozite.

Copyright 2010-2023 Burcash - Managementul Banilor