Webinar Antreprenoriat...

 WEBINAR GRATUIT

TRAINERI:

Eusebiu Burcaș
Cristian Onețiu

Ce vei afla la webinar:

  1. Antreprenoriatul sursă de bunastare?
  2. Antreprenoriatul binelui - definire și atribute.
  3. Cele mai importante faze ale dezvoltării unei afaceri
  4. Drumul de la angajat la antreprenor

29 martie

Miercuri

  ora 19:00  

Mai sunt

07
zile
05
ore
48
min
27
sec

CINE SUNT TRAINERII

Eusebiu Burcaș, Antreprenor și investitor

Eusebiu Burcaş a iniţiat şi coordonează primul program independent de educaţie financiară din România – Burcash TM -Managementul Banilor.
Cu peste 46.000 de participanţi la seminarii, conferinţe workshop-uri, programe de training şi coaching, acest program influenţează pozitiv comportamentul financiar a peste 80.000 de români.
Principala sa preocupare o constituie îmbunătăţirea comportamentului financiar şi a bunăstării celor care trec prin programele sale, de la copii la adulţi.

Cristian ONEȚIU, Antreprenor

Cristian Onețiu e un mare sustinator al spiritului antreprenorial, in toate formele lui moderne de manifestare. A reusit in cei 15 ani de experienta sa dezvolt afaceri care au depasit 100 de miloane de Euro

• Co-fondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, peste 40.000 de distribuitori si peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent: Life Care.
• Co-fondator al celei mai mari companii de distribuţie alimente BIO în lanturile internationale de retail: BioLogistic.
• Inţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România