Înscrie-te la webinarul înregistrat „Vânzări în stil ninja”, pentru a afla:

  • Care este ecuația banilor
  • Care sunt cele 4 epoci în vânzări
  • Care sunt trendurile ce ne așteaptă în achiziții
  • Cum să îți califici clienții ca să economisești timp
  • Cum să reacționezi pe timp de criză
  • Cum folosești un cal troian pentru a ajunge la clienți

Eusebiu Burcaș

The CASH Godfather

Eu sunt Eusebiu

Nici eu nu am fost la început un vânzător foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ introvert evitam din toate puterile orice interacțiune cu clientul.

Am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din colegii mei și am evitat luni de zile să mă întâlnesc cu clienții. L-am împins pe asociatul meu să se ocupe în exclusivitate de partea de vânzări, iar eu m-am ocupat de tot ce înseamnă partea de administrare, producție și logistică, ca nu cumva să mă întâlnesc cu vreun client. 

Dar a venit și ziua când asociatul meu a plecat în vacanță. Primele zile au fost ok, apoi au început să sune furnizorii ca să le plătesc facturile. Se apropia și ziua de salariu. La mine creșteau stocurile, dar nu vindeam nimic.

Când am văzut caseria goală și oamenii mei care așteptau salariul, atunci s-a produs shift-ul. Trebuia să vând! Să aduc bani acasă. Am luat lista de clienți și am început să-i sun, să merg la ei, să le vând și să încasez bani. În fond, am conștientizat că mi-e foame și nu am încotro. Fără vânzări eram mort! 

Azi după mai bine de 25 de ani de experiență antreprenorială și de management, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile alea.

Ce spun cei care mă cunosc

Andy SZEKELY

Trainer

Sunt mulți vorbitori care nu au în spate practica necesară să le certifice spusele și puțini trăitori aadevărați care vorbesc din experiență. Sebi Burcaș e un trăitor, nu doar un povestitor !

Sunt mai bine de 10 ani de cand îl cunosc și am observat cu plăcere cum a investit în creșterea lui personală și profesională tocmai pentru că îi pasă prea mult de cei pe care îi servește ca să nu se ridice mereu peste nivelul așteptărilor lor.

Cristian ONEȚIU

Antreprenor

Într-o lume plină de părerologi, Burcash face diferența în educația financiară prin experiență, profesionalism și intuiție.

Am lucrat împreuna în multe proiecte și am văzut ce diferență poate face în sănătatea financiară a companiilor pe care le-a servit la nivel de excelență!

GRIGORE-ANDREI BORȘ

Antreprenor

Eusebiu e omul la care apelezi atunci când ai nevoie să fii adus cu picioarele pe pământ.

E omul cifrelor. Un om de la care înveți într-un curs mai mult decât în 3 ani de facultate de business.


De 7 ani de cand îl cunosc fiecare discuție cu el e ca o trezire bruscă la realitate.

Copyright 2010-2022 Burcash - Managementul Banilor